Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1957 Alfa Romeo Giulietta Spider

Den första Alfa Romeo Giulietta Spider skulle debutera 1955 och skulle förbli i produktion fram till Duettos ankomst 1966. Den öppna tvåsitsiga Giulietta Spider, liksom dess motsvarigheter till Berlina och Sprint, skulle etablera varumärket Alfa Romeo, särskilt i USA. Den tidiga eran Alfa Romeo Giulietta Spider-modeller är kända som 2-serien, medan senare modeller är kända som 750-serien. Om du funderar på att köpa en Alfa Romeo Giulietta Spider från 101, ta en titt på ER Classics-inventeringen!

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Alfa Romeo Giulietta Spider använder en 1290cc dubbel-overhead-motor med en enda förgasare. Veloce-utgåvor skulle erbjuda ett alternativ med dubbla förgasare. Rost är ett problem med alla tidiga Alfa Romeo-bilar, så var noga med att inspektera för aktuella rostskador, men också för områden som kan ha reparerats tidigare. Marknaden för Alfa Romeo Giulietta Spider-kvalitetsmodeller är ganska konkurrenskraftig. Om du funderar på att köpa ett Giulietta Spider-restaureringsprojekt, var noga med att beräkna kostnaderna, eftersom vissa delar och komponenter kan vara dyra och svåra att hitta. Som med alla klassiker uppmuntrar ER Classics alltid köpare att göra en tredje parts inspektion. Detta ger dig inte bara en uppfattning om bilens övergripande skick utan också om det är originalet. För fler tips som dessa, kontakta oss idag!

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu