Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1959 Alfa Romeo Giulietta

1959 Alfa Romeo Giulietta markerade en ny version av Giulietta, som gjorde sin debut i 1954. Den här nya versionen presenterades för allmänheten på Frankfurt Motor Show och presenterade flera ändringar. Ompositionering av bränsletanken, en omdefinierad näsa, försänkta lampor, nya strålkastare och reviderade frontgrillringar. Bilen var mycket mer organiserad inuti. Medan tidigare Giulietta-modeller var en del av 750- och 753-serien betecknades dessa nya modeller 101-serien. Det fanns flera Giulietta kroppsstilar; Den Bertone-designade och byggda Sprint, en öppen 2-sits Spider och en 4-dörr Berlina TI.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Om du överväger att köpa en Alfa Romeo Giulietta, finns det flera steg du bör ta hänsyn till. Det är alltid i ditt intresse att hitta det mest kompletta exemplet du kan för din budget. Håll dig borta från rostiga bilar och försök hitta bilar som är så originella som möjligt. Fråga alltid om säljaren har dokumentation avseende underhålls- och servicehistorik. Det här är bara några tips som ER Classics har lärt sig över sin års erfarenhet. För att lära dig mer om 1959 Alfa Romeo Giulietta, tveka inte att surfa på denna webbplats.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu