Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1960 Alfa Romeo Giulietta Spider

Alfa Romeo Giulietta-linjen tillverkades från 1954 till 1965 och lanserades först vid 1954 Turin Motor Show. Cirka 132000-enheter byggdes på fabriken i Milano, Italien. Med en öppen 2-sits-cabriolettkropp skulle Alfa Romeo Giulietta Spider bli en av de mest kända Alfa Romeo bilarna. Med en 1290cc 4-cylindermotor erbjöds Giulietta Spider endast i standard melodi tills i 1956 dubbel-karburerade Veloce-utgåvor blev tillgängliga. Giulietta Spider skulle fortsätta genom 1965.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Det kanske viktigaste tipset att komma ihåg när du köper en Alfa Romeo Giulietta Spider från 1960, var noga med att låta en kvalificerad professionell utföra en inspektion från tredje part. Du vill se till att modellen du väljer är så original och autentisk som möjligt. Att spendera pengar för något du tror är en Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce från 3, bara för att lära sig att det är falskt kan vara ett mycket dyrt misstag. Jämför motor- och chassinummer med Alfa Romeo-poster. För att utforska Alfa Romeo Giulietta Spider-bilar från 1960 som för närvarande finns i vårt showroom är du välkommen att bläddra i vårt online-lager.