Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1963 Alfa Romeo 2600 Spider

Alfa Romeo 2600 introducerades på Geneva Motor Show i 1962. Det var tillgängligt i 3-kroppsstilar; en Berlina Sedan, en 2 + 2 Spider Convertible och en Sprint Coupe. Trots erkännande för sin motor, som erbjöd 145hp och en topphastighet på 124mph, kunde försäljningen av Alfa Romeo 2600 inte anses vara framgångsrik under sin tid. Idag är den klassiska Alfa Romeo 2600 Spider uppskattad för sin eleganta styling, prestanda och för deras sällsynthet jämfört med andra Alfa Romeo-modeller.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

När du köper en Alfa Romeo 1963 Spider från 2600 är det absolut nödvändigt att helt inspektera bilens allmänna skick. Dessa Alfa Romeo-bilar i mitten av 60-talet är utsatta för rostskador och kan vara ganska dyra att återställa på grund av begränsad tillgänglighet av vissa komponenter. Det är viktigt att se till att du hittar den mest kompletta och bästa skick bilen inom din budget. En annan viktig övervägning är den konvertibla toppens skick. Att hitta en original konvertibel topp är ganska sällsynt, eftersom de verkar bara ta några år. Detta är verkligen saker att tänka på när du köper en Alfa Romeo 2600 Spider klassisk bil.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu