Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1963 Alfa Romeo 2600 Sprint

Alfa Romeo 2600 Sprint 2 + 2 kaross var en av de första designerna som kom från Giorgetto Giugiaro på Bertone. Hans designpåverkan kan ses i många klassiska bilar. 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint är ett perfekt exempel på 1960-tals bildesign. Sprint Coupe var den mest populära av 2600-linjen och innehöll främre skivbromsar och en 5-växlad växellåda. Med knappt 7000 producerade enheter är det möjligt att hitta en 2600 Sprint i många olika förhållanden. Oavsett om du letar efter ett restaureringsprojekt, en daglig drivrutin eller en som du kan lagra i ditt showroom, skulle ER Classics i Nederländerna gärna hjälpa dig i din sökning.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

1963 Alfa Romeo 2600 Sprint och Spider-modellerna representerade en ny era av prestanda för Alfa Romeo-märket. Det var deras avvikelse från järnblock 4-cylindrar som hade varit standarden för Alfa Romeo i tidigare Alfa Romeo-modeller. En av de viktigaste tipsen är att se till att Alfa Romeo du köper är så original som möjligt. Detta kan uppnås genom att utföra en 3rd-partiinspektion och matchande nummer med Alfa Romeo-poster. För att utforska 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint-modellerna som för närvarande finns i vår klassiska bilinventering, var god och bläddra igenom den här webbplatsen.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu