Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1963 Alfa Romeo Giulietta

Först infördes i 1954 fick Alfa Romeo Giulietta en 750-serienbeteckning. Under 1959 meddelades 101-serien. 1963 Alfa Romeo Giulietta anses vara en del av XIII-generationen Giulietta 2-serien. Om du tänker på att köpa en 101 Alfa Romeo Giulietta, är det viktigt att komma ihåg att många av delarna 1963 och 750-serien inte är utbytbara. Det bästa sättet att autentisera vilken bil du är överens om att köpa är att verifiera modellen med chassi och motornummer.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Ett annat tips för att autentisera eventuella inköp är att be om dokumentation avseende historia och underhåll. Medan bilar med större rostskador bör undvikas, är de som har minimal rostskada eller som har återställts stora köp. För mer tips på 1963 Alfa Romeo Giulietta, uppmanar vi hos ER Classics dig att bläddra igenom den här webbplatsen och utforska vår inventering för att se de klassiska Alfa Romeo bilarna i vårt showroom.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu