NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt


1954 Porsche 356 Pre-A Coupe

Tänker du köpa en 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe? Du har kommit till rätt ställe för att lära dig värdefull information. Att äga en Porsche sportbil från 50s eller 60s representerar drömmarna från många Porsche-entusiaster. Dessa Porscher är älskade för sin enkla mekanik; en kompetent hemmekaniker kan enkelt upprätthålla en 356. Snygg hantering och lyhörd kontroll gör Porsche 356 en glädje att köra! Den första Porsche 356 går tillbaka mer än 60 år. Efter hand byggde en körning av prototyper av aluminiumkropp Porsche 356, skulle företaget inrätta sin fabrik i 1950 för att producera stålfodrad sportbil. Medan den första av dessa bakmotorerna Porsches inte var snabb, hade de en distinkt överklagande som var baserad av VW i eran. Porsche skulle fortsätta 356-serien i mer än femton år före sin pensionering, med mer än 76000-enheter som produceras.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

Att köpa en 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe kan vara väldigt spännande. Noggrann forskning och inspektion behövs för att du ska köpa ett äkta original och en som sannolikt kommer att hålla sitt värde. Var noga med att ha en 3rd-partiinspektion utförd av en kunnig mekaniker och leta efter rostskador, eftersom det här är en av de viktigaste problemen med de klassiska Porsche 356-modellerna. Följ sedan säljarna för ett äkthetsbevis eller för att se motor- / chassinummer så att du kan verifiera dem med Porsche. Slutligen kolla på fullständighet. Det bör noteras att kuporna i många fall är i bättre skick än Cabriolets eftersom de har sett mindre exponering för elementen.

Porsche Classic Cars till salu