Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Söndag 1 november (All Saints Day) EXTRA ÖPPNA från 12 till 00


Kees Fens

Kees Fens (födelseår: 1964) mekaniker

Den första bilen jag köpte var på min 21st. Det var en gul Ford Taunus från 1975. Vid den tiden fick jag den från min far och återställde den vid behov. Jag älskade att jobba på min bil. Jag körde ofta till stranden med vänner. På vägen spelade vi flera gånger Beatles 'sång "gula ubåt". Sedan dess var den Ford namngiven efter låten och det var "vår" gula ubåt.

Jag studerade detaljhandeln på MDS i Breda. Denna utbildning varade 2 år och därefter ville jag börja jobba direkt. Och så började jag jobba på Aldi där jag varit företagsledare för 6 år. Efter det började jag jobba på ett företag i Prinsenbeek som sålde tv och radio. Mitt jobb inom detta företag var försäljare och jag har jobbat här i 5 år. Därefter började jag jobba på olika företag som skickade mig som tekniker i hela Holland för 15 år. Under en längre tid har jag jobbat på min största hobby, klassiska bilar.

Min drömbil är en Ford Mustang från 1965. Jag tycker att ljusa färger passar en Mustang mycket bra. Ta en ljusgrön med en svart inredning, det är vackert!