Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig


Stefan vd Hoven

Jag heter Stefan van den Hoven och är detaljhandlare på E&R Classics. Jag har fullt upp med att städa och putsa de nyanlända klassiska bilarna och de sålda bilarna. Innan de klassiska bilarna fotograferas eller skickas till en nöjd kund ser jag till att de ser bra ut.

Jag gick fordonsingenjörskursen och arbetade som mekaniker på olika bilföretag. Under mitt arbete som mekaniker fick jag reda på att jag blir mer tillfredsställd av att detaljera (klassiska) bilar och jag kunde göra det till mitt jobb på ERclassics.

Min allra första bil var en Renault Clio från 2005. Det var en fin startbil som gav mig mycket frihet. När jag väl tog mitt körkort kunde jag åka vart jag ville.

Min drömbil är en klassisk Porsche 911
Min absoluta drömbil är en klassisk Porsche 911 i färgen Miami Blue. Jag har alltid haft en förkärlek för klassiska Porsche och varje gång jag får detaljera en Porsche på ERclassics blir jag extra entusiastisk över den.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Mitt bästa bilrelaterade minne är att jag en gång vann en tävling och fick åka i en klassisk Ferrari. Jag kommer aldrig att glömma ljudet av Ferrari i kombination med hastigheten.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Speciellt mångfalden under min arbetsdag gör det så roligt för mig att arbeta på ERclassics. Det är alltid en utmaning för mig att göra en klassisk bil eller youngtimer så vacker som möjligt. En dag håller jag på med motorrummet på en Jaguar E-Type och nästa putsar jag på en Volkswagen Beetle Cabriolet. Varje klassiker behöver ett annat förhållningssätt och det gör mitt arbete så roligt och varierande.