Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Oktober 3 (German Unity Day) ÖPPEN - Söndag oktober 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (födelseår: 1962) mekaniker.

Jag och min fru brukade göra sidvagnskorsningar. För denna sport hade vi en ljusgul Ford Transit där jag körde och min fru var i sidvagnen. Vi älskade det, speciellt för att kunna göra något sådant tillsammans. Detta är vad vi har gjort för ett antal år. Egentligen hade vi aldrig vår egen bil eftersom det inte var nödvändigt. Allt var tillgängligt för oss på cykel. När vi hade bilar, använde vi dem rent för vår sport.

Jag har studerat elektronik för 4 år på LTS Gorinchem. Jag började jobba strax efter skolan, men efter 2 månader fick jag reda på att el inte var något för mig. Jag började sedan överstiga och dynamo för 4 år. Efter dessa 4 år har jag jobbat för en motorcykelbutik för 17.5 år. Jag gjorde ganska mycket allt här. Jag arbetade i verkstaden, affären med motorer och jag sålde motorcykelkläder. Min passion är revidering av motorer.

Min drömbil är en svart MGA. Jag tycker att det är viktigt att en bil är snyggt byggd, så färgen spelar ingen roll för mig. Jag föredrar snarare att se en gul, röd eller grön MGA som är snyggt byggd än en inte snyggt färdig svart MGA.