Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt


Klassiska Opel bildelar

Opel Oldtimer OnderdelenKlassiska bildelar, du behöver utan tvekan en gång om du har en klassisk bil eller äldre sportbil. Precis som en ung timer behöver en klassisk bil också uppmärksamhet och underhåll. På E&R Classics vet vi bättre än någon annan hur viktigt det är att få rätt klassiska bildelar. Under många år har vi köpt in delar till många märken av klassiska bilar från vanliga leverantörer. Vi vill att du delar med dig av den kunskap och erfarenhet som vi har byggt upp genom åren.

Köp klassiska Opel-delar online

När du letar efter klassiska bildelar finns det flera kanaler du kan använda. Du kan besöka en mässa eller till exempel gå till en Opel klassisk bilspecialist. Det som ofta görs mest är naturligtvis att beställa klassiska bildelar online. Se till när du beställer delar online att du gör detta med en pålitlig part som handlar med rätt märken. De leverantörer som vi presenterar för dig här på den här sidan är pålitliga leverantörer.

Klassiska Opel reservdelar 

Ingen klassisk bil är densamma och därför passar många delar bara för vissa märken. Ofta önskade delar till klassiska Opel är delar till bromsar, belysning, lister, stötfångare, motor och växellåda, avgas, drivaxlar, styrning och så vidare. De mest kända klassiska Opel-modellerna är Olympia, rekord, Kapitan, Commodore, Kadett och mycket mer.

Vi delar gärna vår kunskap om klassiska bilar med dig

För att upprätthålla den klassiska bilhobbyen och hålla den tillgänglig för alla delar vi gärna vår kunskap med dig. Nedan hittar du ett antal Opel reservdelsspecialister som vi kan rekommendera dig. Klicka gärna på en av länkarna nedan och kontakta specialisten. E&R classics säljer eller levererar inte delar själv, dessa specialister kommer att göra det åt dig.

MM Opel-delar

CA klassiska bildelar

Vauxhall gröna delar

Vaux Reservdelar

Gammal klassisk bil

Vauxhall Cresta Club

John Richards överskott


E&R Classics är din youngtimer och klassiska bilspecialist 

E&R Classics har alltid mer än 400 klassiska bilar i lager i Europas största klassiska bilutställningslokal. Det finns alltid en bil som passar dig! 

Nuvarande Opel lager

Sälj din Opel klassiska bil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev