Filter

19 och 20 maj (pingst) UTSTÄLLNINGSRUMMET STÄNGT
Stigande ordning

Letar du efter en Fiat?

Registrera dig så meddelar vi dig när det är tillgängligt

Vi köper din Fiat!

Har du en Fiat och du vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager

Kontakta Oss

Din Fiat-specialist
Fiat

Fiat klassisk bil till salu på ER Classics

Köper en Fiat klassisk bil på ER Classics
Att köpa en klassisk Fiat är ett speciellt ögonblick som vi på ERclassics gärna stöttar dig med. Du hittar klassiska Fiat av hög kvalitet som Fiat 500, 600, 850, Spider eller till exempel Topolino. Oavsett vad ditt mål är att köpa en klassisk Fiat-bil, köra runt i byn eller åka till kusten, på ERclassics hittar du den Fiat som passar just dig.

Europas nummer 1 klassiska bilhandlare online
När du ska köpa en klassisk Fiat så guidar vi dig före, under och efter köpprocessen. Vi har varit specialiserade på att sälja klassiska bilar och youngtimers sedan 2008 och använder vår mångåriga expertis för att hitta din drömbil. Köper du din nästa klassiska bil hos ER Classics, Europas nummer 1 klassiska bilhandlare online?

Köp rätt Fiat-klassiker
Det är självklart viktigt att du väljer den Fiat som passar dig bäst och som uppfyller dina önskemål. Våra klassiska bilexperter kan ge dig råd som ingen annan inom detta område. På vår hemsida hittar du en omfattande fotoreportage, 360 graders bilder av interiör och exteriör, en video och bakgrundsinformation. Om du föredrar att besöka vårt showroom i Waalwijk, Nederländerna, är det naturligtvis också möjligt.

Högkvalitativa Fiat klassiska bilar till salu
På E&R Classics erbjuder vi endast högkvalitativa Fiat klassiska bilar som ofta har blivit omfattande restaurerade och kontrollerade av vår egen verkstad. Vi är också specialiserade på registrering och inspektioner och världsomspännande transport till din dörr är möjlig.

Byt in eller sälj din klassiska Fiat
Utöver försäljning av Fiat klassiska bilar kan du även kontakta ERclassics för försäljning eller inbyte av din egen klassiker. Vill du ha mer information om handel med eller försäljning av din klassiska Fiat?
Kontakta en av våra säljare.