Filter

Söndag 4 juni BILAR & KAFFE och SHOWROUM EXTRA ÖPPET (12:00-16:00)
Stigande ordning

Letar du efter en Volvo?

Registrera dig så meddelar vi dig när det är tillgängligt

Vi köper din Volvo!

Har du en Volvo och vill du sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager

Kontakt

Din Volvo-specialist
Volvo

Volvo klassisk bil till salu på ER Classics

Köper en Volvo klassisk bil på ER Classics

Planerar du att köpa en klassisk Volvo? Då har du kommit till rätt plats hos ERclassics. Vi erbjuder högkvalitativa Volvo klassiska bilar som Volvo amason, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett och PV544. Oavsett om du ska på semester med din Volvo eller en dag vid kusten med familjen så hittar du hos oss klassikern som passar dig.

Högkvalitativa Volvo klassiska bilar

Volvos klassiska bilar som vi erbjuder är ofta omfattande restaurerade och av hög kvalitet, både optiskt och tekniskt. Varje bil bedöms på 125 poäng av en av våra egna mekaniker. Vi är även specialiserade på registrering och besiktning och transport till din ytterdörr är möjlig.

Rätt Volvo klassisk bil för dig

Alla har sin egen anledning till att köpa en klassisk Volvobil. Oavsett din anledning, på ERclassics gör vi allt vi kan för att vägleda dig så bra som möjligt i denna process. Vi har en omfattande webbplats med en fotoreportage av varje klassisk Volvo, 360 graders interiör- och exteriörfoton, en video och bakgrundsinformation. Vill du veta mer om att köpa en klassisk Volvo? Då står våra klassiska bilexperter redo för dig.

Vill du hellre besöka vårt showroom i Waalwijk, Nederländerna för att se våra Volvos? Detta är naturligtvis också möjligt. Våra klassiska bilexperter är redo att ge dig kostnadsfri rådgivning.

Europas nummer 1 klassiska bilhandlare online

ERclassics har varit specialiserade på försäljning av Volvos klassiska bilar sedan 2008. Köper du din nästa klassiska bil från Europas nummer 1 klassiska bilhandlare online?

Byt in eller sälj din klassiska Volvo

Förutom att du kan köpa Volvo klassiska bilar på ER Classics finns det även möjligheter till försäljning eller byte av din egen klassiska bil. Om du vill ha mer information om alternativen, vänligen kontakta någon av våra säljare.