Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse

Kundreferenser

Varje år levererar vi hundratals klassiska bilar till nöjda kunder över hela världen, men framför allt till Nederländerna, Belgien, Tyskland och Frankrike.
Många av våra kunder delar sina positiva erfarenheter med ERclassics, som vi är mycket stolta över.

På denna sida hittar du ett urval av referenser från ERclassics kunder från olika länder.
Kundreferenser av personer som köpt sin klassiska bil hos ERclassics, samt personer som sålde sin klassiska bil till ERclassics.

Är du en nöjd kund hos ERclassics, eller har du några klagomål? Vänligen meddela oss.
Vilken typ av feedback som helst är uppskattad, vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster.

Alla referenser och bilder samlas från reella kunder. De ursprungliga referenserna inklusive kundnamn, skrivdatum och annan relevant information är tillgängliga för visning på vår showroom i Waalwijk.

 • Mathias, -

  Ville bara tacka dig för din tid och ansträngning! Kontakten med dig var en mycket trevlig upplevelse.

 • paul, Frankrike

  Leveransen gick riktigt bra & så glad att ha en så trevlig person som tog bilen över. Uppriktigt sagt ser perfekt ut för åldern så bra som kan förväntas, absolut ingen ångrar att betala en premie på en Xj-s när de är i mint skick.

 • Sidney, Nederländerna

  Vi hade en trevlig eftermiddag i ditt showroom och körde hem med en bra känsla. Ha en trevlig kväll och vem vet, vi ses snart.

 • Bernard , Frankrike

  Tack för leveransen allt var perfekt.

 • Darren och Georgina, Storbritannien

  E-typen har kommit !!! Och på uppdrag av Georgina och mig kan vi säga hur nöjda och glada vi är med bilen .... den är fantastisk och kör fantastiskt. Bara ett snabbt e-postmeddelande för att säga hur imponerad vi var av din klassiska biltransporttjänst. Du har den bästa utrustningen och kunskapen som bilen kommer att transporteras säkert är en enorm fördel. Vi kommer att behöva bil för att återvända till lars vid ER efter 1000 km för kontrollen efter full restaurering. Tack igen för din professionalism.

 • Helge, Tyskland

  Spitfire anlände för över en timme sedan och kommer att vara i garaget fram till torsdag morgon. Tack för ditt engagemang och din hjälp och den fantastiska processen. Din chaufför var verkligen tvungen att göra mycket på de smala gatorna! För mig är en dröm som jag har uppfyllt i 15 år.

 • yvan , Frankrike

  Jag har fått överföringen motsvarande antalet defekta däck och tack så mycket. Många andra garage skulle ha varit långa och mycket svåra och vi skulle sluta bli arg. Jag tror att Er Classic inte är ett garage som de andra, du har blivit kär i vackra bilar och om du är som du kan du bara bete dig som du gör. Runt mig pratar jag mycket om dig och jag tror att konsekvenserna inte kommer att vara för länge. Tack igen för din professionalism, din allvar, din vänlighet och din ärlighet.

 • Vincent , Frankrike

  Jag fick den perfekta buggyen igår som vanligt, jag är väldigt glad. Tack igen för din professionalism.

 • vento, Finland

  Tack för mycket bra service och ta hand om saker. Lägg märke till den höga nivån på vilken du arbetar. Överlämnandet av bilen gick mycket bra. Sedan började äventyret. Resan genom de goda vägarna i Tyskland var riktigt trevlig. Volvo fungerade riktigt bra. Under båtturen från Travemunde till Helsingfors kom främlingar för att beundra bilen och fråga om den. I Finland gick resan bra och efter totalt mer än 1000 km var vi hemma. Hemmapubliken var också mycket nöjda med utseendet på bilen, kvinnorna bryr sig inte riktigt om något annat än former och färger ... Så vi var hemma enligt plan på söndag. I dag tog jag bilens papper till myndigheterna och ... det finska MOT lyckades utan brister eller brister. Tack igen och lycka till dig själv och ditt företag. Det var ett nöje att göra affärer med dig!

 • Ludwig, Belgien

  Styrelsen för KCCB vill tacka dig för det trevliga mottagandet förra lördagen och möjligheten att promenera runt bland alla de vackra bilarna som ER Classics har. Detta uppskattades mycket.

 • Garret, Irland

  Min bil kom och jag hämtade den idag. Jag är väldigt nöjd med det. Jag hoppas att hantera dig igen i framtiden, tack igen.

 • Pierre , Frankrike

  Jag fick precis min vackra Spitfire. Jag är väldigt glad och glad som barn .. !! Jag vill tacka dig för din professionalism och vänlighet samt för din uppmärksamhet. Tack än en gång till dig och alla dina lag -transportör inkluderat- för att göra trevliga åkattraktioner i min vackra region. Hälsningar.

 • Jeff, Storbritannien

  Utmärkta bilder! Bilderna på undersidan ger mig en mycket god känsla för det allmänna goda tillståndet för underredet, drivlinan och upphängningen. Tack för att du skickade! Jag kommer att granska videon senare i dag.

 • jan, Nederländerna

  Jag har fått pengarna på mitt bankkonto. Tack för försäljningen av Topolino och den snabba hanteringen.

 • Christian , Frankrike

  Vi har fått BMW Z3 bra. Inget att rapportera. Allt är bra. Tack för ditt samarbete och om du en dag tillbringar i Nîmes inte missa att besöka oss.

 • Frans och Stefien, Nederländerna

  Igår MOT inspektion MG-B och det passerade med glans. Där pratade de om ATF-olja. Vi njuter verkligen av vår vackra MG. Med detta väder går vi ofta på turné, en gång i veckan. Magnifik! Vi gör resor på cirka 300 km.

 • JP, Frankrike

  Allt är rätt och jag tackar dig för din hjälp.

 • Camil, Spanien

  Jag är väldigt tacksam för den behandling du har fått, hela tiden. Allt har äntligen gått bra med hjälp av din stora professionalism. Jag hoppas att bilen passar dig. Tveka inte att skriva till mig för frågor om det.

 • Alain, Belgien

  Jag fick chansen att äntligen köra några miles i Porsche och allt går bra. Igår körde jag 80 km utan problem och tyckte om det. Jag ville tacka dig för kundservice. Jag kommer definitivt att rekommendera ditt företag för en god kundservice. Jag önskar dig en trevlig helg.

 • Michaela, Tyskland

  Jag tappade också några tårar när van kom runt hörnet! Presentet har också fått oss till tårar !!!! Tack! Tack igen för din stora hjälp! Du är grym!!!! Transportens dam var också mycket trevlig !!!!

 • Winfried, Tyskland

  Allt gick bra och giulia har tagit sin plats i garaget. Tack för bra service och den trevliga kontakten! Många hälsningar från Eifel.

 • Rolf, Tyskland

  Vi är mycket nöjda med Spitfire och har sedan dess kunnat övertyga min son om den vackra bilen. Tack igen för det mycket bra samarbetet vid köp av denna vackra bil.

 • Oliver, Tyskland

  MG kom hit säkert och jag är väldigt glad. Allt gick mycket bra, de var mycket vänliga och allt gick som utlovat. Jag är mer än nöjd !! Allt gott - och jag kommer säkert tillbaka;)

 • Philippe , Frankrike

  Jag fick min Mercedes 380 Sl och jag är väldigt nöjd med den, den är vacker. Den matchar exakt beskrivningen av den. Tack för din utmärkta service och ditt tålamod. Jag rekommenderar ditt företag till mina samlarvänner för tillförlitligheten och kvaliteten på de bilar du säljer.

 • Markus, Tyskland

  Jag vill tacka dig så mycket för god hantering och service. Leverans av Beetle gick mycket bra och vi är mycket nöjda med fordonet.

 • Petr, Tjeckien

  Allt gick mycket bra när det gäller MGA Cabriolet 1960 leverans igår kväll till mig. Transportföretagets chaufför var mycket försiktig och glad man. Bilen är väldigt trevlig och både jag och min fru gillar den mycket.

 • Pierre , Frankrike

  Bilen har tagits emot och är i gott skick.

 • Dominique , Frankrike

  Det var med stort nöje jag fick Jaguaren. Det uppfyller helt mina förväntningar och är i mycket gott skick.

 • C, Frankrike

  Hej, bara ett meddelande eftersom jag upptäcker din webbplats, bravo vilket urval av vackra bilar och motorcyklar Bravo för dina val lycka till och jag behåller adressen för alla fall! Skön !!

 • Alain , Frankrike

  Jag körde väldigt bra med bilen som är oklanderlig.

 • Marjolein, Nederländerna

  Supernöjd med min bil. Jättebra service. Mycket nöjd med radion, högtalarna, navkapslarna och den vackra ratten. Allt som behövs är sol!

 • Dietmar, Tyskland

  Godkännandet av E-Type lyckades idag. Jag är glad! Jag kom just från DEKRA och fick utvärderingen för E-typ (för försäkring). Bedömaren var imponerad av kvaliteten på restaureringen! Han hade aldrig sett något liknande! Jag var väldigt nöjd med det!

 • John, Storbritannien

  Min fru och jag vill tacka er för det mycket trevliga besöket hos E & RClassics för att köpa vår 911 igår. Bilen är exakt vad vi letade efter och att köpa den med din professionella hjälp bland det enorma utbudet av vackra bilar var en mycket trevlig upplevelse. Vänligen förmedla vår uppskattning till Ron för hans expertis i att hjälpa oss med en mest grundlig inspektion av bilen. Tack igen och vi önskar dig och dina kollegor all lycka.

 • Alain, Frankrike

  Förvånad i går kväll anlände MG !! Problemfri leverans och fordon som uppfyller mina förväntningar. Tack för din professionalism och din tillgänglighet. Vi ses snart för nästa fordon.

 • Jean-Baptiste, Frankrike

  Jag fick BMW väl, det är fantastiskt! Ses snart hoppas jag.

 • Ben, Förenta staterna

  Hej Lars, fick min bil idag och jag är en nöjd bilejare. Tack för all din hjälp i köpprocessen. Om jag bestämmer mig för att köpa en annan bil från utlandet kommer jag att be om dig.

 • Leslie, Belgien

  Tack för det snabba svaret på min fråga. Jag har fått dokumenten i god ordning. Jag vill också tacka företagets E&R-klassiker och Lars van Dongen för att vi på vägkunnig vägledde oss vid köpet av MG B. Vi fick tillräckligt med information om alla våra frågor och kunde njuta av en vacker provkörning efteråt. Van Dongen hanterade också den administrativa behandlingen av köpet perfekt.

 • Porsche Club Nurburgring, Tyskland

  Tack för det vänliga välkomnande den 31 augusti och drinkarna. Våra medlemmar gillade det väldigt mycket! Vänliga hälsningar från Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Nederländerna

  Vi vill tacka er mycket för alla er ansträngningar. Vi är mycket nöjda med hur allt gick. Vi hoppas kunna njuta av 2CV under en lång tid.

 • NM, Förenta staterna

  Jag hade nyligen nöjet att njuta av din fantastiska samling vackra bilar. Din plats är ännu bättre än Disney Land.

 • Elke, Tyskland

  MGB mottogs väl av mig !!! Super trevlig bil! Jag hyrde också ett garage. Regn tyvärr idag, men nästa vår kommer säkert att komma. Tack för den fina hanteringen !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Nederländerna

  Söndagen 6 oktober organiserade Stichting Helden van de Zorg sin fjärde hjältepp för vårdarbetarna i Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia från Vught. Delvis på grund av ditt sponsorbidrag var det möjligt att inse detta.

 • Henk en Sylvia, Nederländerna

  God kväll, herr Ernst van Kempen. Jag kan bekräfta att beloppet för Jeep har krediterats till mitt konto. Därför vill jag komplimanger er för att försäljningen har slutförts korrekt. Jag tyckte att det var väldigt trevligt. Hoppas att den nya ägaren kommer att ha lika mycket körglädje som vi hade med Jeep.

 • OTO Oirschot, Nederländerna

  Tack så mycket för den fantastiska mottagningen under vår hösttur den 6 oktober. Vi har haft de vackra klassikerna och det vackra företaget. På vår webbplats finns en video av resan och även några inspelningar som har gjorts hos dig. Trots det dåliga vädret men tack vare er var turen en framgång med ett oväntat vackert val. Lycka till med ditt företag och vem vet tills en annan tid.

 • Ben, Nederländerna

  Jag fick det överenskomna beloppet i god ordning. Tack för det och för all ansträngning för att få saker gjorda. Vi säger att allt slutar bra. Om något annat behövs skulle jag vilja höra det.

 • Bert, Nederländerna

  Fått just betalningen för Porsche 356 B. Helt inom den överenskomna termen, som den borde vara. Det var ett nöje att göra affärer med dig och från och med nu en ambassadör för dig.

 • marcel, Tyskland

  Bilen kom igår och jag var riktigt glad. Tack så mycket att allt gick bra. Skulle rekommendera dig när som helst.

 • Thomas, Österrike

  De två klassiska bilarna anlände idag, tack igen, allt fungerade perfekt.

 • Dirk, Belgien

  Min Mercedes SL 300 levererades idag. Ett stort kompliment till mannen som levererade det !! Min bil är verkligen en drömbil. Tack till hela teamet med erclassics och särskilt ett stort tack till Lars.

 • pascal, Frankrike

  Jag fick den väl, bilen är okej. Jag ska prova bilen när vädret är bättre. Tack för att du guidade mig genom detta köp. Jag har bara komplimanger till dig och jag kommer att rekommendera dig. Jag önskar er många kunder så detta är din bästa annons.

 • Hely & Paul, Luxemburg

  Jag ville bara meddela dig att pengarna från vår TR4 stod på vårt konto idag. Min fru och jag vill tacka er för den goda och ärliga hanteringen. Vi kände oss i goda händer från första stund. Det allra bästa för dig och din familj och naturligtvis för hela E&R-teamet.

 • Nico, Tyskland

  Vi tycker om Stag mycket. Vi har det i vårt andra hem under sommaren och vi kryssar här avslappnat genom Bregenzer Forest. Tack igen för den perfekta professionella lösningen.

 • jan, Nederländerna

  Tack för det professionella sättet du gör detta!

 • Eric, Förenta staterna

  Jag hoppas allt är bra. Bilen är STOR !! Jag fick den första maj. Tack igen för en sådan fantastisk bil.

 • Bert, Nederländerna

  Mina komplimanger.

 • Maarten, Nederländerna

  Jag kan vara mycket kort om tjänsten hos ER Classics: bra! För några veckor sedan fick jag min Fiat 500 Abarth och gjorde redan vackra åk. Hela samarbetet gick smidigt och effektivt. För min nästa Classic-bil kommer jag definitivt till ER klassiker igen!

 • Carl, Frankrike

  Tack så mycket för att du tog dig tid att svara på mina frågor via den här videon! Det är väldigt professionellt, det är perfekt!

 • Jean-Emile, Frankrike

  Jag vill tacka teamet för att förbereda min PORSCHE Boxster och den mycket professionella och charmiga leveransperson. Trots oro över tidningarna under processen svarade M Lagache alltid, inte direkt tydligt men mycket professionellt.

 • Maxence, Frankrike

  Jag vill tacka er för att ni fick min 404 CAB. Jag vill särskilt tacka Remi, som har visat professionalism, uppmärksamhet och sökandet efter lösningar för att tillfredsställa sin kund. ER Classics uppmärksamhet och en högkvalitetsgaranti inom detta område. Tack igen till hela teamet. En lycklig kund.

 • Marnick sv Kathleen, Belgien

  Tack för smidig leverans. Har aldrig haft en sådan tjänst och vi menar verkligen det! Vi kommer säkert att komma igen.

 • Jordi, Nederländerna

  Tack igen för insatsen och fantastisk service! Jag låter dig veta när den är i. Och naturligtvis kommer vi att komma en gång, det kommer förmodligen att vara med T1 nästa år.

 • Coen, Nederländerna

  Underbart företag och mycket gästvänligt! Mycket trevligt företag och ett måste att titta på!

 • Jean-Michel, Frankrike

  Vi anlände till ALBI väldigt bra, min fru är väldigt nöjd med MERCEDES, min grattis snart. Jag är mycket nöjd med de 3 bilarna som köptes från dig, MERCEDES 190 SL är vackert i linje med bilderna på webbplatsen, vi blev imponerade av din chefsverkstad och hans team för att förbereda bilen till vår dörr, bil av mycket hög professionalism rekommenderar jag att du köper utan problem från ER CLASSIC.

 • paul, Nederländerna

  Jag tog bilen i dag. Jag hade ännu inte kört på motorvägen, men jag gillade det verkligen. Overdrive är också perfekt. Med mina tidigare MG har jag kört 2x 10 år; Jag förväntar mig också att njuta av den här bilen under mycket lång tid.

 • Andreas & Andrea, Tyskland

  Jag vill tacka dig på detta sätt, tack så mycket för det smidiga och enkla köpet av VW cabriolet med vintage licens. Min fru och jag är stolta över veteranbilen, den passar mycket bra in i vårt förflutna. Överföringen skedde utmärkt trots stormen den här dagen, även med stöd av den mycket trevliga och sympatiska föraren. Fordonet är perfekt för mig och godkännandet här gick smidigt på nolltid tack vare den goda förberedelsen från ditt företag ..... allt var fantastiskt

 • Trevor, Nya Zeeland

  Jag har just valt min bil idag och jag är super glad över det. Bilen ser fantastisk ännu bättre ut än bilderna.

 • Hans, Nederländerna

  Härmed vill vi tacka dig för den extremt korrekta hanteringen av försäljningen av vår Jaguar XK120. Vi kommer att kontakta dig igen när vår FHC är redo att säljas om några månader.

 • World Cancer Research Fund, Nederländerna

  På det sättet ville jag personligen tacka dig och din organisation för det trevliga och framgångsrika samarbetet om MGB-auktionen i december.

 • Arndt, Tyskland

  Jag är alltid glad att höra från dig och varhelst jag berättar om min MGA kallas ERClassics alltid mycket positivt! Så lite Essen kan också upplevas varje dag. Allt gott för hela laget!

 • Franck, Frankrike

  Jag vill tacka dig för de perfekta förhållandena under vilka jag nyligen köpte min bil. Min VW Beetle cabriolet 1975 levererades i Frankrike av ett transportföretag av högsta kvalitet. Bilen är perfekt som meddelat. Jag rekommenderar starkt ditt företag.

 • Frans och Stefien, Nederländerna

    Fick MG-B idag. Vi är nöjda med det och hoppas kunna njuta av det tillsammans länge. Tack för din service och vägledning! Leveransen av din kollega var också mycket korrekt. Vi rekommenderar ER Classics till andra om du är intresserad !!

 • Christian, Frankrike

  Tack för det. Mycket nöjd med din service, den oklanderliga bilen ... och din vänlighet. Jag kan bara rekommendera ER Classics.

 • Katrin, Nederland

  I september förra året köpte jag denna vackra Volkswagen "Bulli" från 1975. Det var kärlek vid första anblicken och jag är fortfarande en mycket glad förare! Jag kan inte vänta med att ta ut det på vägen för vår allra första campingresa. Tack än en gång till hela E&R Classics-teamet för din snälla och utmärkta kundservice. Fortsätt så!

 • Gino och Sabine, Belgien

  Vårt uppriktiga tack för rätt leverans av våra "oldies" i eftermiddag. Också en stor komplimang för föraren som snyggt "parkerade" bilarna och gav den nödvändiga förklaringen. Ytterligare ett "stort tack" för detta!

 • Claude, Frankrike

  Jag ville tacka dig för det utmärkta samarbete du gav mig i upplösningen i min MG A.-fil. Jag måste säga dig att jag inte missar ett tillfälle att citera och rekommendera din E & R klassiska webbplats. I hopp om framtida samarbete erbjuder jag mina uppriktiga hälsningar.

 • Patrick, Frankrike

  Tack så mycket till ditt vänliga team. Triumph GT6 är vacker och jag är väldigt glad att köra den. Min dröm är nu verklighet, tack vare din hjälp.

 • Erich, Tyskland

  Nu har de tre transaktionerna (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) slutförts och jag vill säga att jag är mycket nöjd med deras hantering. Jag uppskattade särskilt med vilken omsorg och tillförlitlighet sakerna hanterades av dig. Råd / support var utmärkt och jag blev också imponerad av att du har implementerat alla mina ytterligare önskemål så bra till handling. Med ett ord kunde allt inte ha gått bättre! E & R har vunnit en nöjd ny kund.

 • Christian, Tyskland

  Fiat kom väl i Schleswig. Är verkligen en väldigt fin bil! Tack för allt och se dig nästa gång.

 • Harley, USA

  Jag vill att du ska veta att jag fick bilen förra veckan !!!! Det är lika bra och BÄTTRE än jag någonsin hade föreställt mig och jag är så upphetsad att ha det faktiskt här i lilla Tucson AZ. Att det är en så bra fungerande och speciell bil är bara fantastiskt !! Jag tackar dig utöver ord i all lätthet för affären och att få det till mig och allt ... Det är verkligen fantastiskt. Jag trodde inte att det skulle fungera i början. Jag har också fått papper och mappen som kommer från dig och avsändaren i posten, den kom för några dagar sedan. Jag kommer att fortsätta att berömma dig och företaget för din professionalism och uppriktiga önskan att få bilen till mig och att den ska vara så bra som den verkade !!!! Men helt enkelt, tillbaka till min enorma "TACK" till dig .. och teamet på ER klassiker för ett underbart jobb gjort !!!! tack .

 • Wim, Nederländerna

  Jag ville bara tacka dig för den perfekta leveransen av 2 + 2, transportören är den perfekta representationen för din organisation. Julian gjorde en perfekt leverans, mina komplimanger !! För mig är E-typen ett "medel till" en upptäcktsresa, upptäcker tekniken bakom denna amerikanska Jag och möter människor under denna resa.

 • Marc, Tyskland

  Jag ville tacka för det kundvänliga sättet som jag har hjälpt till.

 • Jacques, Frankrike

  Vi har just fått Austin Healey, allt är perfekt. Föraren är mycket vänlig.

 • Umberto, Belgien

  Jag är nöjd från början till slut, jag hoppas att jag har mycket tur med bilen.

 • Mario, Belgien

  Mycket nöjd, perfekt service!

 • Harald, Tyskland

  Jag ville bara uttrycka min 100% positiv bedömning på dig PERFEKT service. Jag köpte redan 2 bilar och ville bara säga TACK - perfekt bilar och utmärkt service. Jag skulle alltid köpa mina klassiska bilar på ERClassics.

 • Jean-Michel, Frankrike

  Jag är väldigt bra, jag är väldigt glad med min triumf TR3, vi gjorde om 60 km det är perfekt det rullar mycket bra och overdrive är perfekt tack igen för ditt råd vänligen skicka kommentaren nedan.

 • Juraj, Tjeckien

  Tack igen, det är mycket uppskattat.

 • Marc, Tyskland

  Min bil har nu kommit med mig och jag tackar alla, jag kan starkt rekommendera ERclassics och speciellt till dig som säljare.

 • Tomassi, Luxembourgh

  Bara en snabb återkoppling efter mitt dubbla köp. Jag är väldigt glad med båda bilarna, de levererades i utmärkt ordning, fullt service och kör vackert. Leveransen var oklanderlig, och för att göra en lång historia kort skulle jag rekommendera ERclassics till någon gammal timer entusiast för starkt engagemang och servicekvalitet.

 • Frank, Tyskland

  Tack för det vänliga och lyhörda samtalet. Ford A är exakt vad vi förväntade oss och vi är mycket nöjda med köpet. Tack igen för utmärkt service och professionell hantering.

 • Roel, Nederländerna

  Bilen är väl presenterad och videon är också perfekt, eftersom du anger att den nu väntar på rätt köpare.

 • Bruno, Frankrike

  Bara för att säga att bilen har kommit, jag är verkligen glad det är vackert, ganska vad jag förväntade mig. Tack igen, jag njöt verkligen av de utbyten vi hade tillsammans mycket tydligt och mycket Pro.

 • Laurent, Frankrike

  Mustang anlände igår utan problem. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete och ditt garage, kommer tillbaka till dig vid ett framtida köp.

 • Stefaan, Belgien

  Bilen levereras snyggt i eftermiddag och jag har just avslutat en omfattande provkörning. Han kör utmärkt. Tack så mycket för den utmärkta servicen och vi önskar er och hela besättningen stora dagar!

 • Cynthia & Rutger, Belgien

  Vi har fått vår Jaguar förra onsdagen och vill informera dig om att leveranspersonen var mycket professionell och hjälpsam. Bilen ser bra ut och vi ser fram emot att köra mycket.

 • Jacques & Annik, Frankrike

  Söndag åkte vi till en vintage bil rally i Lanvollon. Av 100-bilarna på displayen var vår Austin-healey den mest framgångsrika. Människor blev förvånade över kvaliteten på restaureringen av bilen, än en gång grattis. Vi träffade en person som bor i Pludual och som köpt dig en MGB 5 år sedan; han är också mycket nöjd.

 • stef, Belgien

  Jag vill tacka hela laget och särskilt David för ansträngningen att få vår E-typ redo för helgen! En förstklassig upplevelse som sällan ses och uppskattas av oss och kommer säkert att vidarebefordras.

 • Michel, Frankrike

  Jaguaren har anlänt. Föraren är bra, han sätter även bilen i mitt garage. Jag är väldigt glad för att du gjorde ett mycket bra jobb på den här bilen och leveransen var oklanderlig och i tid. Min nästa bil kommer att köpas från dig.

 • Michel, Frankrike

  Jag är redan en kund hemma efter att ha köpt en MG TF förra året som jag är mycket glad med. Jag organiserar en mini-rally för 6 Oldtimers of Friends för att besöka tulpanerna i Keukenhof runt april 20, 2019. Jag har tänka mig att stanna hemma på morgonen för ett besök (om möjligt guidad) på franska. Det kommer att vara möjligt. Vi har naturligtvis hela tiden att definiera datum och organisation. Mina vänskap.

 • JC, Belgien

  Tack för ditt mail och för de två handtagen. Jag är mycket nöjd med din vänlighet och din professionalism. Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om ditt företag.

 • Robert & Sabine, Tyskland

  Vi var mycket imponerade av kvaliteten och urvalet i ditt hem. Du är också en mycket kompetent samtalspartner i minnet.

 • Daniel, Frankrike

  Vi kom hem vid vägsöndagen utan problem. Bilen fungerar bra. Tack för fotot, trevlig uppmärksamhet. Det är ett nöje att se dig igen

 • franska, Nederländerna

  Nyligen bytte min unga tidsklockare till en Aston Martin. Hela processen har varit väldigt trevlig.

 • Burkhard, Tyskland

  Vi var i Waalwijk förra söndagen och tittade på den imponerande vintagebilutställningen. Där var vi väldigt vänliga av Lars v. Dongen. Även om vi var där före de officiella öppettiderna, men fortfarande fått en kaffe erbjuds. Lars visade oss hela utställningen, var väldigt artig och aldrig påträngande. Så bestämde jag mig spontant för att köpa. Komplicerat min MG togs i betalning. Jag kände mig aldrig överladdad och ser fram emot min (nya) bil. Jag tackar ER och särskilt Lars v. Dongen.

 • George, Ungern

  Har precis fått bilen förra kvällen ... I enkla ord, ÄLSKELIGT ÄLSKAR DET! Tack så mycket, om jag någonsin köper en annan bil blir ditt företag definitivt mitt första alternativ.

 • Lewis, Kanada

  Jag skulle bara vilja gratulera företagets ägare och en speciell väl gjort till de personer som gör det fotografiska arbetet på din webbplats. När tiden är rätt kommer jag tillbaka för en mer seriös utseende.

 • Volker, Tyskland

  MGA levererades i morse, allra bästa.

 • Christophe, Belgien

  Bilen är här och den är jättebra! Tack igen!

 • Christian, Tyskland

  Bilen kom väl, allt är perfekt. Jag kunde omedelbart registrera bilen med papper, allt fungerade riktigt bra! Tack igen!

 • Keith, Luxembourgh

  Jag har anlänt och ser fantastisk ut. Din leverans kille var strålande och tog stor hand om lossningen, en riktig professionell. Allt verkar i ordning och jag har det försäkrade redo för registrering nästa vecka. Under tiden, ett stort tack till dig och ditt team för en mycket smidig transaktion.

 • Jean-Claude, Belgien

  Jag är mycket nöjd med din vänlighet och din professionalism. Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om ditt företag.

 • Arndt, Tyskland

  Allt gick bra och jag är väldigt nöjd. Eftersom du har en mycket trevlig, kompetent medarbetare .... min grattis.

 • Jean, Tyskland

  Vi har fått TR6 igår. Vilken fin och perfekt bil. Alla här slutade jobba omedelbart för att komma och se bilen. Vad kan jag berätta om kvaliteten på tjänsten och leveransvillkoren. Du är helt enkelt den bästa!

 • Birgit & Andreas, Tyskland

  För två år sedan köpte vi en grå Morgan plus 4 fyra sittplatser från ditt företag. Hittills är vi mycket nöjda med den här bilen och passerade tyska MOT (TÜV) genast. Många tack från Rein-familjen.

 • Lennart, Sverige

  Besöket i ditt showroom och verkstad var mycket intressant.

 • Patrick, Tyskland

  Tack så mycket för överlägsen service och för att skicka mig boken.

 • Jurgen, Tyskland

  Tack för alla, särskilt det goda förhållandet när det gäller försäljningsverksamheten hos min Triumph TR6.

 • Carl, Belgien

  Jag fick bilen i morse. Tack både för den hjälp du gav med att hitta rätt bil och för att ta mig genom processen att köpa den. Tack också till din leveransförare för att ta mig igenom kontrollerna i morse.

 • Xerxes, Spanien

  Jag fick bilen igår. Tom, transportkillen, var utmärkt, perfekt timing, bilen kom fram med individualiserad transport. Tom tog bilen ut ur släpvagnen in i trädgården. Jag ville tacka ER Classics-teamet för den stora servicen, men jag vill också rekommendera Tom som transportör för att han har levererat en utmärkt service.

 • Mary & Rene, Nederländerna

  TR gör det bra. Tack igen för dina tjänster.

 • Jaspis, Nederländerna

  Det är bra att veta S-typen såld så snabbt! Jag förväntade mig inte att detta skulle hända och jag antar att du inte heller gjorde det. Jag upplevde din tjänst som mycket glad och korrekt. Tack !

 • pascal, Frankrike

  Tack för ditt svar, eftersom jag är kvar med bara bra minnen om vår överföring. Tack .

 • Jean-Michel, Frankrike

  På 26th december köpte jag en 1965 Triumph spitfire MK 1. Vi är mycket nöjda med köp och upplevde inga problem med bilen.

 • Thijs, Nederländerna

  Alla dina bilar presenteras snyggt av dina exakta och artiga anställda.

 • Leon, Nederländerna

  Tack så mycket, utmärkt service du har. Det visar vad jag tyckte om bilens köpprocess, ett företag som värderar sina kunder, även efter att du köpt en bil.

 • Lan, USA

  Lancia Aurelia B21 anlände till Long Beach och väntade på US Custom inspektion och släpptes snart. Detta är andra bilar som köps från ditt företag och utomlands. Dessa bilar behöver mycket från din hjälp. Med detta tillfälle vill jag tacka för ditt konstruktiva samarbete och ser fram emot att ha många fler fruktbara relationer i framtiden.

 • Jean & Annick, Frankrike

  Tack för din professionella service som också räknas för din kollega som levererade bilen. Bilen är super och allt som vi hade kommit överens om, det är ett nöje att arbeta under dessa förhållanden, ärligt.

 • Claus, Tyskland

  Tack så mycket, kommunikation med dig är bara perfekt!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Tack för en utmärkt restaurering till originalspecifikation.

 • Harry, Nederländerna

  År 2016 köpte jag en vackert restaurerad 1968 Mercedes 250 SL (Pagode) på ER Classics. Även ett år efter leveransen behandlar de dig fortfarande inte som en "klar affär" men erbjuder sin goda service. Detta ger dig en känsla av att du verkligen tas om hand som kund. Tummen upp för både den alltid vänliga försäljningen som servicemedarbetare på ER Classics i Waalwijk.

 • Jean Michel, Frankrike

  Vi kom väl med triumfen. Hon ser verkligen spektakulärt ut, tack för din gästfrihet. Min vän kommer säkert att vara en framtida kund, han var imponerad.

 • Harald, Tyskland

  Tack så mycket för ditt meddelande. Bilen har levererats och allt ser perfekt ut! Tack så mycket igen och jag önskar er en god jul.

 • Andre & Petra, Tyskland

  Tack för det problemfria inköp och leverans av vår VW T2A '71.

 • Frank, Holland

  Tack så mycket för leveransen av MK2, inklusive alla nödvändiga dokument. Också ett stort tack för den fantastiska servicen de senaste veckorna.

 • Nick, Grekland

  Tack så mycket för ditt svar. Anledningen till att jag kontaktade dig är att jag ser att E & R classic gör ett fantastiskt jobb.

 • bart, Holland

  Jag skulle vilja meddela dig att Caterham är utmärkt. Det är uppenbart självklart :-)

 • tim, Tyskland

  Jag vill tacka dig så mycket för alla ansträngningar du gjorde när du köpte Volvo P 1800. Jag är fortfarande mycket glad att det gick bra. Jag har gjort flera nöjesresor med bilen. Både in- och utsidan av bilen är fantastisk att se och att köra den är som en dröm. Tack så mycket för allt. Jag kommer verkligen att besöka dig igen.

 • Michael & Angela, Tyskland

  Vi vill tacka igen - särskilt din kollega Lard van Dongen, för den service vi fick. Vi fick varmt och varmt välkommen. Vi skulle gärna besöka ditt showroom igen.

 • Ton & Cecile, Holland

  Särskilt tack för den skickade fotoreporten, otroligt bra fotoserie !!! Hälsningar! Väldigt professionellt.

 • Martin, Holland

  Jag vill tacka dig för den professionella, snabba och trevliga uppgörelsen för försäljningen av min Volvo 544. Jag fick beloppet för sändningen förra veckan, som lovat.

 • Lan, USA

  Igår tog jag väl emot Saab 93 och Citroen DS19, båda bilar i bra skick. Saab 93 är en super fantastisk bil att ha för min samling. Jag älskar det verkligen. Jag skulle vilja uppskatta dina hjälparrangemang för båda bilarna med många saker i Citroen-bagageutrymmet. Tack igen för allt och hoppas att du har en bra affär.

 • Philippe, Belgien

  Jag tog emot min bil på fredag ​​och förra söndagen fick jag chansen att köra bilen på söndag: en solig dag; perfekt! Bilen är hälsosam och robust och underhållshäftet visar att bilen var i händerna på fans av gamla mekaniker. Tack för perfekt service: perfekt leverans, detaljerad förklaring och anpassade dokument och MOT.

 • Klaus, Tyskland

  Även veckor efter att jag köpte den gröna TR4A IRS är jag fortfarande mycket nöjd. Jag bytte bara några små saker, men bilen tillverkades TOPP av ER Classics. Tack igen till dig och ditt TEAM.

 • Jean-Francois, Belgien

  En liten anmärkning för att meddela att vi äntligen kunde köra vår Studebaker Hawk GT efter en hård vinter och allt gick bra: Bilstart, körning, bromsning, har bra körbarhet och är trevlig att köra. Så jag är fortfarande mycket nöjd med mitt köp och din service och jag kommer igen för att titta på de amerikanska bilarna i ditt showroom! Nu ska jag förbättra den här bilen enligt den ursprungliga 1963-modellen.

 • Claude & Nelly, Frankrike

  Vi vill tacka dig för bilen, den anlände idag (onsdag) tidigt på eftermiddagen, bilen är perfekt .. För två dagar sedan fick vi dokumenten, allt gick bra.

 • Jean Michel, Frankrike

  Grattis till ER Classics-teamet och speciellt till Mr. v. Kempen för den utmärkta franska. Spitfire är exakt samma som på bilderna. Leveransen var perfekt, bilen är i oklanderligt skick. Visst kommer mitt nästa köp att vara på ER CLassics, tack igen.

 • Naoki, Japan

  Autobianchi från dig har kommit säkert.

 • Joseph, Malta

  Min vän gick för att hämta bilen och dess i garaget i mitt hem på Malta. De berättade det i minsta skick och de är galna över det.

 • Simen, Norge

  Den norska tullen var imponerad av bilen och det var lätt att ta igenom bilen med alla rätt papper. Jag kommer att använda detta tillfälle för att tacka dig och dina kollegor för all din gästfrihet när vi besökte ditt showroom (båda gångerna). Jag kan inte tänka mig någon annan plats jag har upplevt så bra kundservice.

 • Wolfgang, Tyskland

  Tack så mycket för leverans av MGB utan problem - bilen är bra, min fru är lycklig.

 • Martin, Holland

  Återigen mina komplimanger för den speciella snabbförsäljningen av min Volvo 544. Tack vare de anställda inom ER Classics och den vackra fotoreport och video de gjorde gjorde denna försäljning realisering.

 • Luc, Belgien

  Tack igen för varmt välkomnande och den privata quide-turen med användbara tips från igår morgon! Kan vi göra detta till ett årligt möte?

 • Heinz, Österrike

  Sen, men då har jag fått Triumfen den 25th april med full tillfredsställelse. Jag vill verkligen tacka er alla.

 • Wesley, Belgien

  Jag vill tacka E & R för utmärkt och mest av allt snabb service. Jag har provat Beelte och allt är bra. Det är en av anledningarna till att människor väljer en kompis med gott rykte, tack för det.

 • Emiel, Belgien

  Tack så mycket för snabb intervention och service. Förresten, personalen var mycket snäll.

 • Peter, Tyskland

  En stor komplimang, bra bilder, bra restaurering. När jag har mer tid kommer jag att besöka dig i Holland.

 • Jens, Tyskland

  Bra tack så mycket! Mycket professionellt stöd och en ärlig affärshållning.

 • Klaus, Tyskland

  Allt gick bra. 1 timme efter leverans hade bilen sitt registreringsnummer. alla som jag visade min dröm var upphetsad, tack igen.

 • Jean-Francois, Frankrike

  Ett litet meddelande för att låta dig veta att leveransen av Studebaker gick bra och vid rätt tidpunkt. Jag var också väldigt nöjd med killen som fästde bilen i garaget och berättade hur vi skulle hantera bilen. Vi gratulerar dig.

 • Roland och Hedy, Luxemburg

  Ett tack från Luxemburg och vi önskar er vackra semester.

 • Pierre, Spanien

  Jag vill tacka ER Classics-teamet för snabb leverans av min Austin Healey. Min bil kom i perfekt skick. Stort tack igen och jag hoppas att detta var det första köpet av många.

 • Stu, USA

  Brandbilen kom fram ... Jag ÄLSKAR DET !!! Tack så mycket för det goda företaget.

 • Didier, Frankrike

  Vi har fått bilen mycket bra på tisdag 19 juli, det är bra.

 • Mient, Nederländerna

  Min Volvo P1800E hade redan varit mycket väl restaurerad; De fortfarande närvarande punkterna gjordes på ett utmärkt sätt i sitt eget garage, tack vare säljaren och garagobossen.

 • Fanny, Nederländerna

  Vi är stolta ägare till denna vackra Citroën HY Camper, E & R tack för den bra servicen!

 • Thomas, Tyskland

  Tack igen för den vackra bilen.

 • Igor, Belgien

  Vi är väldigt nöjda med bilen. Komplimanger till dig för tjänsten och föraren som levererade bilen.

 • Frank, Belgien

  I flera månader äger vi vår MG och jag måste säga att jag aldrig ångrar detta köp i en sekund. De senaste veckorna har vi haft vår Maggy väldigt mycket. Ja, vi gav bilen ett namn med am och g i den.

 • Eric, Nederländerna

  På grund av en sjukdom var jag tvungen att sälja min nyligen restaurerade MGB. Jag vill tacka teamet från ER Classics för rätt sätt att sälja gick och kommer att rekommendera ditt företag till alla mina förmågor i klassiska bilers värld.

 • Joachim, Tyskland

  Du har gjort min dag igår och varje minut kommer jag att köra skönheten! TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!! Vi ses i Stuttgart nästa helg, det bästa och njut av helgen (JAG SKA !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Tyskland

  Det gör mig väldigt glad, varför? Eftersom jag besökte ditt företag för några månader sedan och jag och min vän var mycket glada över de visade bilarnas skick. Sedan tittade vi runt i verkstaden. Du är ganska öppen om alla saker, ingenting är dolt. Vi såg dig arbeta bra och grundligt. Grattis - väldigt bra !!

 • Stefan, Belgien

  Jag var på ditt företag senast och det var en trevlig bekantskap. Säljarna var väldigt snäll.

 • Axel, Österrike

  Hej Holland. Alla gick väldigt bra. Trevlig förare, bra kommunikation, bil i garaget, riktigt coolt !!

 • Eliane, Belgien

  Allt gick bra och vi skulle vilja tacka dig. Här är några bilder av ankomsten av min lilla 4CV och överlämnandet av nycklarna. Din förare var mycket sympa !!

 • Herbert, Tyskland

  Pengarna har kommit fram. Tack för all insats. Återigen var det väldigt trevligt att jobba med E & R.

 • Jacob, Nederländerna

  Tack för att du sålde min Triumph TR6 så fort och den smidiga processen. Det var trevligt att göra affärer med dig.

 • Leif, Danmark

  Bilen har anlänt till min adress i morse precis som du sa hur det skulle vara. Det var ett nöje att göra affärer med dig.

 • Bernard, Frankrike

  Daimler levererades på min plats igår kväll utan problem.

 • Roland, Tyskland

  Idag fick jag de 2 bilar jag köpte hos ditt företag. Jag är väldigt nöjd, villkoren för bilarna är som du beskrivit dem. Jag ser fram emot att göra affärer med dig igen.

 • paul, STORBRITANNIEN

  Hej, fick min MGA ok. Tack så mycket, jag är väldigt nöjd med mitt köp.

 • Toke, Ungern

  Jag vill bara meddela att jag är verkligen nöjd med min nya Citroen! Det var ett stort nöje att göra affärer med dig.

 • Mickael, Frankrike

  Hej Ernest, jag har fått min Triumph i gott skick. Hon är vacker och jag är väldigt nöjd. Tack igen för din uppriktighet och vänlighet.

 • Michael, Tyskland

  Allt gick bra med transporten av min Triumph TR6. Jag ser fram emot att njuta av att köra den här vackra bilen.

 • John och Carol, Rumänien

  Vi körde 1600 kms för att komma tillbaka i Rumänien, bilen gjorde mycket bra.

 • Kenneth, Nederländerna

  Tack igen, jag är väldigt nöjd med bilen.

 • Antoine, Frankrike

  Jag har fått Volvo P1800 i gott skick och vill tacka dig. Jag är väldigt nöjd och har rekommenderat dig till en vän som vill köpa en klassisk bil.

 • silvan, Frankrike

  I slutet av augusti 2012 köpte jag en Morris Mino 1000. Han går bra och jag är väldigt nöjd med det.

 • marcel, Nederländerna

  Jag vill tacka mycket för din professionalism vid försäljningen av min Triumph TR4A i december.

 • Michel, Frankrike

  Leveransen av Triumph TR4 gick perfekt. Tack.

 • Eric, Nederländerna

  Jag ville tacka dig och dina kollegor för din insats vid försäljningen av Porsche 911S Targa 1973.

 • Allvarligt, Österrike

  Tidigt i morgon har triumfen anlänt. Tack till dig och ditt lag för insatsen.

 • silvan, Frankrike

  Jag fick bilen väl i eftermiddag. Allt gick bra. Leverantören var mycket snäll och professionell. Tack för allt.

 • Alexandre och Nathalie, Frankrike

  Tack till ditt lag för min dröm.

 • Pierre, Frankrike

  Hej, Triumph TR6 levererades, transport gick bra, en väldigt vacker bil, tack! Ses snart.

 • Joachim, Österrike

  Jag valde att hämta min MGB GT och körde hela vägen tillbaka till Österrike utan några problem. Ett stort tack till hela laget för att göra allt så enkelt. Jag kan definitivt rekommendera ER-Classics!

 • Sam, STORBRITANNIEN

  Mottog Porsche 912 idag. Exakt vad vi förväntade oss. Tack så mycket.

 • Richard, Nederländerna

  Jag vill tacka för hur det gick bra med att sälja min Volvo 1800S. Pengarna togs på mitt konto idag. Jag kommer verkligen rekommendera ditt företag till mina vänner när de vill sälja sin Oldtimer. Kanske ses snart.

 • Paolo, Portugal

  Bilen har kommit igår kväll :-) Motorn startade omedelbart och trots att det regnade tungt gjorde jag en liten tur runt huset med min son. Tack så mycket.

 • jack, Nederländerna

  Jag ville att du skulle veta att allt gick utöver förväntningarna. Det enda mindre var att med den vackra vägen fick jag lämna cabrio bakom på din plats. Jag har en bra känsla för att göra affärer med dig och jag kommer verkligen rekommendera dig.

 • Adrien, Frankrike

  Bekräftar ankomsten av min MGB Blue 1974. Tack så mycket, det är en riktig bra bil och jag är väldigt glad över det.

 • Jos, Nederländerna

  Omkring 2 månader sedan kom jag över ER-klassiker på ett Oldtimer Forum. Förra veckan var jag i närheten av Waalwijk och jag bestämde mig för att ta en titt. Vilket underbart Showroom med fantastiska Oldtimers !!

 • Nick, Spanien

  Vi anlände säkert på Mallorca. Tack så mycket för att du förbereder bilen så bra.

 • Tom, STORBRITANNIEN

  MGA är i utmärkt skick, tack killar!

 • Marc, Tyskland

  Tack så mycket för den trevliga affären (Spitfire green). Det var en trevlig resa tillbaka till Tyskland.

 • Laurent, Frankrike

  Tack så mycket för inköp och leverans, fordonet är utmärkt! God effektivitet av transporten och säkerheten i ditt företag.

 • Gonzalo, Spanien

  Bilen kom i perfekt skick igår. Tack så mycket, bra service!

 • Daniel och Nicole, Belgien

  Idag har MGB kommit i gott skick i sitt nya hem. Vi vill tacka igen för den varma välkomnar och den stora servicen. Tack för att du hjälpte mina drömmar att bli sanna.

 • Michael, Tyskland

  Jag ville tacka igen för varmt välkomnande i Waalwijk och den stora bilen.

 • Dario, Tyskland

  Jag vill tacka för det bra sättet som min Ford Mustang överfördes. Det gick bra. Jag önskar er allra bästa för framtiden och jag kommer att rekommendera dig till andra.

 • Francois, Frankrike

  Det har varit ett par år jag köpte min MGB hos ERclassics. Jag var väldigt glad över tjänsten så jag kommer att kontakta dig igen.

 • Frank, Tyskland

  MGB levererad av dig har godkänts och körs bra. Tack så mycket för den stora servicen.

 • Marc, Frankrike

  En bra och säker resa till Paris med MGB. Bra!

 • Markera, North Carolina, USA

  Verkligen imponerad av kvaliteten på arbetet. Tack killar. Jag räknar dagar före leverans som ett barn före jul!

 • sean, STORBRITANNIEN

  Lastbilen anlände igår. Tack, hon är jättebra.

 • Bruno, Frankrike

  Jag köpte en MGB 71 för några månader sedan, det var min första klassiska bil. Först körde jag bara korta sträckor, men nu kör jag MGB varje vecka och använder den även på långa avstånd. Tack!

 • Jean-Pascal, Chile

  Jag ville att du skulle veta att jag redan hade mycket kul att köra detta fordon, tack. Jag tackar för din professionalism och hoppas kunna göra affärer igen.

 • Fernanda, Italien

  Jag är mycket glad att informera dig om att Isetta levererades igår eftermiddag. Det var ett stort nöje att göra affärer med dig och om jag någonsin kommer att leta efter en "ny" gammal klassisk bil igen, vet jag vart jag ska gå först.

 • Roland, Frankrike

  Bilen levererades och kom utan skada. Jag tackar dig för tjänsten och kommunikationen också.

 • Olivia och Michel, Frankrike

  MGA kom väl och går bra. Jag vill tacka för installationen av värmesystemet och 2 spoilers. Jag kommer att rekommendera ditt företag till andra som letar efter en klassisk bil på grund av bilens kvalitet och, mycket viktigt, för tjänsten efter inköp. Thansk mycket till ditt lag.

 • Wolfgang, Tyskland

  Harley Davidson har kommit väl. Biltillståndet är som jag förväntade mig att det skulle vara. Jag är väldigt nöjd. Jag vill tacka för din professionella och trevliga process för köpet.

 • paul, Frankrike

  Jag vill tacka dig för att du har tagit dig tid att hjälpa mig idag. Jag känner mig väldigt bekväm om bilen efter mitt samtal med Ron. Bra showroom och ett fantastiskt team av människor!

 • Alain, Frankrike

  Min MGA är registrerad i Frankrike och jag är mycket nöjd med det. Vi ses snart och har bra försäljning!

 • Michel, Frankrike

  Bilen levererades i eftermiddag och allt gick bra. Tack för effektiviteten. Kanske vi träffas igen för en annan bil?

 • emmanuel, Frankrike

  Jag fick bilen i gott skick och jag är väldigt nöjd. Mycket bra leverans.

 • Sebastian, Tyskland

  Lite sent, men jag vill tacka för den problemfria hanteringen och leveransen av Triumph GT6.

 • Julien, Belgien

  En liten anteckning för att berätta att bilen har kört väldigt bra från Holland till Belgien, utan problem. Tack igen för allt och speciellt för varmt välkomnande under våra besök med dig.

 • Alain, Frankrike

  Jag har fått MGB i gott skick, som förväntat. Din leverantör är mycket sympatisk.

 • Eugene, Frankrike

  Leveransen gick mycket bra. Leverantören var i tid och överlämnade mig nödvändiga papper. Tack.

 • Bert, Nederländerna

  190SL visade sig bra! Tack!

 • David, Belgien

  Tack för leverans och komplimanger till sätesmanifestören! Till nästa!

 • Charles, Frankrike

  Tack för den härliga Triumph Spitfire MK3 som jag köpte i november förra året. Jag rekommenderar ER klassiker till någon som letar efter en klassisk bil.

 • Dirk, Tyskland

  Bilen har kommit säkert och hittills är jag nöjd.

 • Peter, Tyskland

  Med stor glädje fick jag MG igår. Tack och vänliga hälsningar.

 • Thomas, Italien

  MGA anlände i morse ... Tack så mycket !!!

 • Marie, Frankrike

  Tack för att en av mina drömmar kommer igenom.

 • Patrick, Frankrike

  Karmann Ghia har anlänt bra igår. Tack till dig och hela laget.

 • Adriano, Luxemburg

  The Stag har kommit väl och jag är väldigt glad att han uthärde testen. Ett tack till hela laget.

 • Sylvie och Pierre, Belgien

  Tack för ditt råd. Vi är mycket nöjda med din tjänst. Vi ses för vårt nästa köp!

 • Oliver, Tyskland

  Bilen har kommit väl. Motor körs och arbetet kan komma igång. Tack för den smidiga processen.

 • Guy, Frankrike

  Vi fick bilen på onsdag, och är väldigt nöjda med det. Allt är ok och vi hoppas vi kommer att njuta av att köra landsbygden med vår nya bil!

 • Hermann, Tyskland

  Tack för den här fantastiska bilen. Motorn går bra och är mycket kraftfull.

 • Steve, STORBRITANNIEN

  Ville bara tacka för mg! Transporten gick bra, föraren och Antoine var mycket hjälpsamma.

 • Dehmer, Tyskland

  Bilen har anlänt. Allt gick bra. Frogeye är som vi förväntade oss att det var och transporten wnet också bra.

 • ivan, Belgien

  Testet på MGB-kupén är ok, tack!

 • Geurdie och Safano, Nederländerna

  Jag ville berätta att Studebaker ser väldigt vacker ut på bilderna. Våra komplimanger för fotofunktionerna.

 • Eddy, Belgien

  Tack så mycket! Transport kom fram i tid.

 • Karl, STORBRITANNIEN

  Bara för att låta dig veta Peugeot mottogs i god ordning och har just gått i Storbritannien mot inspektion, tack för att hela processen är smidig och problemfri.

 • Kärlek, Frankrike

  Audi TT har levererats idag. Det är i perfekt skick.