Söndag 4 augusti BILAR & KAFFE och SHOWROUM EXTRA ÖPPET (10:00-14:00) - Juli och augusti ÖPPET som vanligt

Jaguar XJS Coupe


Letar du efter en Jaguar?

Registrera dig med din e-postadress, så skickar vi dig ett meddelande när en bil av den här tillverkningen är tillgänglig

Vi köper din Jaguar!

Har du en Jaguar och du vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager.

Kontakta oss

Jaguar XJS Coupe | Europeisk bil | V12 | 1988

Höjdpunkter:

- Europeisk bil
- 5.3 Ltr V12-motor
- Automatisk växellåda
- Glacier White färg
- Mörkblå läderinteriör

Giltigt körkort Jaguar XJS Coupe till salu
Vi erbjuder denna vackra till salu Jaguar XJS Coupe från 1988. Detta är en original europé Jaguar XJS som är både optiskt och tekniskt i mycket gott skick. Den drivs av en kraftfull 5.3 Ltr V12-motor med automatisk växellåda som ger en härlig körupplevelse. De Jaguar har en vägmätarställning på 120,477 XNUMX km. Kan du redan se dig själv köra denna vackra brittiska klassiker?

Jaguar XJS Coupe i Glacier White till salu
Smakämnen Jaguar XJS Coupe som vi erbjuder till försäljning här är färdig i den ursprungliga fabriksfärgen Glacier White. En färg som ser fantastisk ut på denna klassiska bil och helt matchar en bil från 1980-talet. Interiören är i ett mycket snyggt skick och är försedd med mörkblå läderklädsel. Denna XJS Coupe har även en rad populära extrafunktioner som uppvärmda säten, elfönster och instrumentbräda med träinlägg. Kort sagt, en mycket fullt utrustad Jaguar XJS Coupe i vacker färgskala som är helt redo för sin nya ägare.

Vill du köpa en Jaguar XJS Coupe?
Letar du efter en 1988 Jaguar XJS Coupe? Lämna dina uppgifter via kontaktformuläret på denna sida eller ring oss direkt på +31 416 751 393. Våra säljare svarar gärna på alla dina frågor eller till och med gör en personlig butiksvideo åt dig.

Vi kan hjälpa till med transport. Inom Europa behöver du inte betala några importtullar. Handel med, köp och sändning möjlig.
I vissa länder kan vi hjälpa till med finansiering. Fråga vår säljare.

  • Ref. nr .: J1915
  • Make: Jaguar
  • Artikelnummer : XJS
  • År: 1988