Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig


Bart Wozniak

Jag heter Bart Wozniak, allroundmekaniker på ERclassics. Jag gick en IT-utbildning varefter jag arbetade som servicespecialist för Samsung och ett företag som specialiserat sig på att installera och underhålla servrar. När jag flyttade från Polen till Nederländerna började jag jobba på en tapetserare med min pappa. Här har jag jobbat med både klassiska bilar och youngtimers.

Efter att ha jobbat med bilklädsel i ett antal år började jag jobba på E&R Classics som allroundmekaniker.

Min allra första bil var en Mercedes-Benz 190 E
Min allra första bil var en Mercedes-Benz 1992 E från 190. Jag använde den här bilen varje dag för att gå till skolan och hälsa på min flickvän. Efter ett halvår bytte jag och min pappa ut 1.8 liters motorn mot en snabbare 2.3 liter. Mercedes-Benz körde underbart och visst med 2.3 liters motorn var den fin och smidig.

Min drömbil är en Mercedes-Benz W124 E-klass Coupe
Om jag var tvungen att välja en drömbil skulle det vara en Mercedes-Benz W124 E Class Coupe. Enligt min mening finns det få klassiker som kan matcha tillförlitligheten och komforten hos denna Mercedes-Benz. Jag tycker också att han ser jättefin ut!

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
De vackraste bilrelaterade minnena är de med min flickvän på semester. Njuter av en trevlig rundtur med musik i bakgrunden och njuter av solen med fönstren öppna. Vad mer vill du ha?

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Jag gillar särskilt mångfalden under min arbetsdag. Jag är en som gillar att ha mycket variation och det har jag mer än tillräckligt med inom ERclassics. Dessutom är kollegorna mycket trevliga och stämningen inom företaget är fantastisk. Alla kommer bra överens och är villiga att hjälpa varandra.

Att jobba på och köra de vackra klassikerna är också en dröm som går i uppfyllelse. Du är ständigt omgiven av de vackraste klassikerna. Från en klassisk Porsche till en MGB, allt är täckt.

Åh ja, och kaffet i cafeterian är väldigt gott!