Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


Bas van Luxemburg

Bas van Luxemburg (födelseår: 1957) mekaniker

Den första bilen jag ägde var en röd Fiat 128 från 1972. Jag köpte den när jag var 18 och har använt den bara några månader. Det kommer alltid att vara en speciell bil för mig, för att jag aldrig kommer att glömma min första bil. Efter dessa få månader köpte jag en röd Ford Escort från 1978.

Jag studerade elektroteknik vid LTS i Geertruidenberg i 4 år. Efter studierna började jag arbeta på garage Janssens i Breda som mekaniker. Jag har gjort detta i åtta år, men jag ville fortsätta studera ytterligare under mitt jobb. Och så, på kvällarna studerade jag 8: a och 1: a mekanik för lastbilar och bilar i 2 år på Streekschool Breda. Efter mitt jobb på Janssens började jag arbeta på Toyota i Meeuwen i två år. Efter detta har jag arbetat i 6 år som mekaniker vid ett jordbruksmekaniserings- & lastbilföretag i Dussen. Jag började sedan arbeta på Lex Classics som mekaniker. Efter 2 år på Lex Classics började jag arbeta på E & R Classics.


Jag tror att en Jeep Wrangler JK är en vacker bil, så det här skulle vara en av mina drömbilar. Jag älskar verkligen en Aston Martin DB2 från 1955. Jag tycker att de är magnifika i svart med en röd inredning.