Söndag 3 oktober (tysk enhetsdag) EXTRA ÖPPET (12: 00-16: 00)


Ben Jaworski

Ben Jaworski (födelseår: 1980) återförsäljare och fotograf

 

Min första bil var en svart Mustang Coupe från 1970 med en svart inredning. Jag var 18 när jag köpte den här bilen för mig själv, jag älskade det! Jag har använt Mustang för dagsturer, men också att åka på semester med. Och så åkte jag till Frankrike, Tyskland, Tjeckien och Österrike. På varje semester, varhelst jag gick, togs tiotals bilder av människor på gatan. Jag var verkligen stolt då, för det är det självklart en väldigt cool bil att se!

 

Jag studerade i 5 år på Engineering School. Hemma har jag alltid haft ett garage med på den tiden ganska moderna bilar. Nu om dagen är det klassiska bilar. Jag har alltid haft glädje av att vara involverad i tekniken som klassiska bilar har att erbjuda oss. Jag slutade sedan jag flyttade till Nederländerna, där jag har bott i 10 år nu. Jag har jobbat här på E & R Classics sedan 2016 som återförsäljare och fotograf.

 

Jag har faktiskt 2 drömbilar, en Corvette C1 från 1956 och en Austin Healey också från 1956. Jag gillar dem båda i svart med en svart inredning.