Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (födelseår: 1997) mekaniker

Den första bilen jag köpte var när jag var 17 år gammal, det var en svart Chevrolet Camaro IROC-Z från 1985. Jag har alltid haft det att vara upptagen med klassiska bilar och reparera, återställa och montera dem. Jag gjorde också lite arbete på min Camaro IROC-Z. Jag ökade den från 225 till 300 hp, eftersom jag skulle bli snabbare. Jag tyckte det var underbart att tävla och "leka" med den bilen.

Jag har studerat bilmekanik i två år vid Koning Willem 2 College i Den Bosch. Efter detta har jag studerat ytterligare två år som 1: a bilmekaniker. Under mina skolår gjorde jag en praktikplats på E & R Classics, som jag gillade så mycket att jag fortsatte att arbeta här. Möjligheten var här att utveckla mig så bra som möjligt och det tog jag självklart. Jag uppskattar också det faktum att jag aldrig använts som 'praktikassistent' utan att jag sågs som anställd.

Min drömbil är säkert en Chevrolet Camaro sharknose från 1973. Jag gillar dem mest i olivgrön med svart inredning.