19 och 20 maj (pingst) UTSTÄLLNINGSRUMMET STÄNGT


Jeroen Rood

Jag heter Jeroen Rood, internationell säljare och köpare på E&R Classics. Jag studerade Automotive & Nautical Business Management på IVA i Driebergen. Under mina studier gjorde jag praktik på ERclassics, som jag gillade så mycket att jag så småningom fortsatte att jobba där. Jag har trivts bra här i många år nu.

Jag köpte min allra första bil på ERclassics när jag var 16 år. Det är en vit Volvo P1800 som jag köpte som projektbil och rustade upp med min pappa. Det tog oss 3 år att restaurera den klassiska bilen och jag var väldigt stolt när restaureringen var klar och jag äntligen kunde köra den klassiska Volvon. Under tiden har jag kört en hel del kilometer med Volvo P1800 och jag åker fortfarande regelbundet på semester med den.

Min favorit klassiska bil är en Maserati 3500 GT
Min absoluta drömbil är en Maserati 3500 GT. Jag föredrar att se denna italienska klassiker i färgen mörkblå med rött läderinredning.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Om jag kunde ge någon ett lyft skulle det vara Stig från Top Gear-bilmässan. Han kanske kan ge mig några tips på vägen...

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Mitt bästa bilrelaterade minne är en slirbana med klassiska Porscher. Den här dagen gjorde vi en vacker åktur med alla sorters Porsche-klassiker och avslutade dagen med en skidkurs. Detta är ett minne jag aldrig kommer att glömma!

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Ingen dag är den andra lik på ERclassics, vilket gör det så roligt och varierande för mig. När jag är på väg att köpa klassiska bilar träffar jag alla typer av bilentusiaster och jag ser de vackraste (klassiska) bilarna. Från engelska klassiker till tyska sportbilar, jag förvånas varje gång vilka vackra klassiker jag stöter på.