Söndag 4 augusti BILAR & KAFFE och SHOWROUM EXTRA ÖPPET (10:00-14:00) - Juli och augusti ÖPPET som vanligt


Jimmy Tielemans

Jag heter Jimmy Tielemans, marknadsförare på E&R Classics. Innan jag började jobba på E&R Classics följde jag kurserna Marknad & Kommunikation och Marknadsledning.

Under min deltidsstudie Marknadsledning började jag jobba på en marknadsföringsbyrå online, vilket bara ökade mitt intresse för digital marknadsföring. Jag har hållit på med (online)marknadsföring i ca 10 år och har arbetat på olika marknadsföringsbyråer och företag.

Efter att ha jobbat på olika företag var det dags att följa min riktiga passion: (klassiska) bilar. För vad kan vara bättre än att kombinera ditt arbete med din passion?

Min allra första bil var en mörkblå Volkswagen Polo. Den var sänkt, hade sportfälgar och sportavgassystem. Även om det såg (enligt mig) bra ut, gjorde avgaserna på motorvägen mig så småningom galen. Det första min bror gjorde var att montera ett vanligt avgassystem när han tog över den här bilen från mig.

Min drömbil är en Ford GT40 i Gulf-färgerna. Om jag var tvungen att välja en klassiker ur vårt sortiment skulle jag satsa på en Jaguar E-Type Coupe i Gunmetal Grey eller en Triumph TR6 i British Racing Green med krom stålhjul.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Jeremy Clarkson, före detta värd för motorprogrammet Top Gear. Som barn tittade jag på bilprogram i oändlighet, Top Gear var min absoluta favoritprogram. Av de tre presentatörerna tyckte jag att Jeremy Clarkson var den roligaste.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Mina bästa bilrelaterade minnen är att jag brukade åka över i skogen med min pappa i hans pick-up. Nuförtiden tar vi det lite lugnare och njuter av att motorcykla och turnera med amerikanska veteranbilar.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Mångfalden; ingen arbetsdag är den andra lik på E&R Classics. Möjligheterna är oändliga och varje dag förvånas jag över vilka vackra klassiska bilar som finns i vårt showroom, det blir aldrig tråkigt. Stämningen inom företaget är mycket god och det är trevligt att arbeta med kollegor som delar samma passion för bilar och gammaldags.