Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


John Bogers

John Bogers (födelseår: 1967) mekaniker / svetsare.

 

Jag var 17 år när jag köpte en orange BMW från 2002 för mig själv. Jag köpte det som ett vrak och restaurerade det med min far. Jag var väldigt stolt över ”min” BMW och körde ofta med den. Jag var medlem i BMW CS-klubben i fyra år och skrev en rapport om min egenåterställda bil. Denna rapport introducerades i klubbens egen tidskrift och jag tyckte naturligtvis att den var fantastisk. Senare sålde jag denna BMW till en vän och reparerade den tillsammans vid behov.

 

Jag studerade svets- / metallverk vid LTS i Rucphen och jag tog examen här efter 4 års studier. Jag ville börja jobba omedelbart efter skolan och det var hur jag arbetade i 20 år i flera jobb som metallarbetare. Jag har nu jobbat i många år i detta utbildningsföretag där min passion passar perfekt.

 

Min drömbil är en BMW CS från 1971. Jag tycker att den är en vacker bil och har alltid gillat BMW. Jag äger fortfarande två idag.