1 november (Alla helgons dag) ÖPPET - söndag 7 november EXTRA ÖPPET från 12:00 till 16:00


Kees Fens

Kees Fens (födelseår: 1964) mekaniker

 

Den första bilen jag köpte var på min 21st. Det var en gul Ford Taunus från 1975. Vid den tiden fick jag den från min far och återställde den vid behov. Jag älskade att jobba på min bil. Jag körde ofta till stranden med vänner. På vägen spelade vi flera gånger Beatles 'sång "gula ubåt". Sedan dess var den Ford namngiven efter låten och det var "vår" gula ubåt.

 

Jag studerade detaljhandel vid MDS i Breda. Denna utbildning varade i två år och efter det ville jag börja jobba direkt. Och så började jag arbeta på Aldi där jag har varit företagsledare i 2 år. Efter detta började jag arbeta på ett företag i Prinsenbeek som sålde tv och radio. Mitt jobb inom detta företag var säljare och jag har jobbat här i 6 år. Efter det började jag arbeta på olika företag som skickade mig som tekniker över hela Nederländerna i 5 år. Sedan länge har jag jobbat på min största hobby, klassiska bilar.

 

Min drömbil är en Ford Mustang från 1965. Jag tycker att ljusa färger passar en Mustang mycket bra. Ta en ljusgrön med en svart inredning, det är vackert!