1 november (Alla helgons dag) ÖPPET - söndag 7 november EXTRA ÖPPET från 12:00 till 16:00


Lars van Dongen

Lars van Dongen (födelseår: 1989) köpare och internationell säljare

 

Min första bil var en vinröd Opel Corsa. Jag var 18 år gammal när jag köpte den och var väldigt glad över det. Bortsett från min första bil finns det ett annat minne som jag alltid kommer ihåg: min första tur i en klassisk bil. Det var en ljusblå och vit Chevrolet Corvette C1 från 1959. Det var en fantastisk upplevelse! Jag älskade det och därför kommer det alltid att vara min favorit klassiska bil.

 

När det gäller utbildning studerade jag detaljhandelshantering vid Florijn College i Breda. Under dessa fyra års utbildning har jag redan jobbat med många bilar. Jag började arbeta efter skolan på ett företag som sålde moderna bilar och några klassiska bilar också. Mitt jobb inom detta företag var säljare. Jag fick reda på att sälja är min passion. Jag har arbetat på E & R Classics i många år nu som köpare och internationell säljare.

 

Min drömbil är fortfarande ljusblå med vit Corvette C1 där jag gjorde min första klassiska bilresa. Denna bil kommer alltid att vara speciell för mig. Företrädesvis en korvett från 1960 eller äldre.