Söndag 4 augusti BILAR & KAFFE och SHOWROUM EXTRA ÖPPET (10:00-14:00) - Juli och augusti ÖPPET som vanligt


Lian Balemans

Jag heter Lian Balemans, jag ansvarar för transporten till och från kunden. När klassiska bilar säljs är det jag som åker till kunden för att leverera hans eller hennes drömbil. Jag hämtar dem också från kunder när klassiska bilar och young-timers köps.

Jag gick på Trädgårdsskolan, varefter jag arbetade i fält på ett företag specialiserat på frysta grönsaker. Efter det ledde jag event under en längre period på en attraktionsuthyrningsfirma.

Min första bil var en Datsun 100
Min allra första bil var en Datsun 100 i färgen röd. Jag älskade den här bilen och älskade absolut färgschemat. Datsun 100 har tagit mig överallt och har aldrig svikit mig. Det var en jättebra bil!

Min drömbil är en Mercedes-Benz 450 SL
Min absoluta drömbil är en Mercedes-Benz 450 SL. Hur som helst, jag föredrar klassiska Mercedes-Benz-modeller och jag tycker att 450 SL är den bästa att köra och har det bästa utseendet.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Mina barnbarn Benja och Lowen såklart! Jag fullkomligt älskar dessa små och varje åktur gör vi det till en fest tillsammans.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Mitt bästa bilrelaterade minne är en turné i en Mercedes-Benz CLS. Kraften i denna sportbil gjorde ett sådant intryck att jag aldrig kommer att glömma detta ögonblick. Dessutom har jag åkt i ett flertal klassiker på ERclassics. Från en Jaguar E-Typ till en Austin Healey eller Mercedes-Benz Pagoda. Varje klassisk bil har sina egna charm och köregenskaper. Det är det som gör det så roligt att köra en klassisk bil.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Den bästa delen av en arbetsdag på E&R Classics är att leverera en klassisk bil till en kund. Det finns inget bättre än ett stort leende på läpparna på en nöjd kund. Om den personen också lämnar en positiv recension vet jag att jag har gjort mitt jobb bra. Jag besöker också de mest speciella platserna. Till exempel kunde jag leverera en vacker Porsche 356 till en spansk ö och nyligen en Jaguar MK2 i Italien. Du möter de mest speciella människorna, var och en med sin egen historia och en passion för veteranbilar. Varje leverans är ett speciellt ögonblick för mig.