19 och 20 maj (pingst) UTSTÄLLNINGSRUMMET STÄNGT


Marjolein Praag

Jag heter Marjolein Praag, allroundanställd på E&R Classics. Jag tog examen i hotell- och evenemangsledning vid Tio University of Applied Sciences i Eindhoven.

Min allra första bil var en 2009 Mini Clubman 1.6. Jag har fantastiska minnen av detta eftersom det betydde verklig frihet för mig. Jag kunde gå vart jag ville. Det är delvis tack vare denna Mini som jag upptäckte min kärlek och passion för bilar och oldtimers. Jag gillar att vara på resande fot och ju längre resan tar, desto mer njuter jag av det.

Min drömbil är en Ford Mustang, helst en Shelby GT500. Jag älskar också Volkswagen Beetle. När solen skiner är det inget som slår en åktur i en Beetle Cabriolet och njuter av utomhus medan du turnerar.

Utöver min funktion som allroundanställd är jag involverad i olika aktiviteter för keveruitje.nl och buggyrally.nl.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Det skulle definitivt vara Michael Jackson för mig. Jag tycker att hans talang i kombination med hans strävan efter perfektion i hans musik och framträdanden är mycket imponerande. Om Michael Jackson sitter längst fram med mig kan Jochem Myjer (nederländsk komiker) säkert sitta längst bak med mig. Jag tycker verkligen att han är den allra bästa komikern och jag träffade honom till och med på en stjärnrestaurang där jag jobbade på den tiden. Hans personlighet och sätt piggar verkligen upp alla. Han är så positiv, rolig och dessutom helt sig själv.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Jag gillar alltid bilrelaterade minnen eftersom jag älskar att köra bil. Att köra i klassiska bilar, youngtimers eller moderna bilar ger en känsla av frihet och tar dig till nya destinationer. Om jag ska nämna ett väldigt fint minne så är det att köra med alla de olika klassiska bilarna från E&R Classics. Alla (klassiska) bilar har sin egen charm och det är det som gör det så roligt för mig.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Jag har turen att jag kan köra (nästan) alla bilar och klassiska bilar som finns på E&R Classics. Jag reser mycket, besöker många olika platser och träffar alla typer av bilentusiaster. Mångfalden och känslan av frihet under en arbetsdag gör detta till det perfekta jobbet för mig.