Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig


Milan van Uitert

Jag heter Milan van Uitert. Till vardags studerar jag och på fritiden jobbar jag på E&R Classics där jag är engagerad i allt möjligt. Mitt arbete varierar från att polera bilar till datorarbete.

För en tid sedan avslutade jag min VWO-utbildning och jag studerar just nu International Business Administration på Tilburg University.

Min första (och nuvarande) bil är en 2006 Citroën C3 som jag tog över efter min mamma. Det är ingen speciell bil, men det är en väldigt pålitlig bil och den låter mig åka dit jag vill. I framtiden hoppas jag få en vacker klassisk bil, men tills dess är jag väldigt nöjd med min Citroën.

Min drömbil är en Porsche 930 Turbo. Jag älskar kombinationen av utseendet och prestandan hos denna klassiska Porsche.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
Mitt bästa bilrelaterade minne är att jag körde en BMW M3 på Las Vegas Motor Speedway. Detta var (tyvärr) som co-driver eftersom jag inte hade något körkort än.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Jag blir förvånad varje gång jag går in i E&R Classics showroom. Det är alltid en överraskning vilka vackra klassiska bilar som har kommit. Från restaurerade Austin Healeys till Beetle Convertibles. Det varierar varje vecka. Dessutom har jag trevliga kollegor som alla älskar (klassiska) bilar och jag har mycket variation i mitt arbete.