Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


Remi Lagache

Remi Lagache (födelseår: 1989) internationell säljare.

Den första bilen jag köpte är en blå Volkswagen Golf 2 från 1991. Jag var 21 när jag köpte den här bilen och har den fortfarande. Jag ville ha en perfekt bil, men ganska billig. Han kostade därför bara € 600. Det är en mycket bra bil för den summa pengar det kostade mig.

Jag gick till handelshögskolan nära Bordeaux. Denna utbildning varade i fem år och jag fick min magisterexamen här. Efter detta reste jag till Kalifornien för att arbeta för ett franskt företag som tillverkar sadlar och grimmor för hästar. Jag var säljare här och har gjort det i nästan 5 år. Jag valde att åka till Kalifornien, eftersom det fanns en möjlighet att åka dit och jag ville inte missa denna möjlighet. Men jag ville återvända till Europa för att göra samma jobb, men närmare mitt hemland Frankrike. Tyvärr är hästmarknaden helt annorlunda i Europa än i Kalifornien och så började jag följa min andra passion: klassiska bilar. Jag jobbar nu på E & R Classics som internationell säljare.


Min drömbil är en mörkblå BMW E30. Jag skulle vilja ha en bil där jag kan köra säkert och med komfort och jag tror att den här bilen uppfyller dessa krav.