Söndag 4 augusti BILAR & KAFFE och SHOWROUM EXTRA ÖPPET (10:00-14:00) - Juli och augusti ÖPPET som vanligt


Vincent Praag

Jag heter Vincent Praag och jobbar på inköps- och försäljningsavdelningen inom E&R Classics. Efter gymnasiet gick jag till TIO Eindhoven där jag följde Commercial Business Management-kursen. Jag avslutade denna studie på 1 år istället för 3 år. Jag kunde inte vänta med att komma igång bland alla vackra klassiska bilar!

Min första bil var en Alfa Romeo Mito. Den här bilen har väntat på mig längre tid än vad jag har kört den. Det var en väldigt fin första bil, men efter 3 månader började det klia igen och jag gick och letade efter något annat.

Min drömbil är en klassisk Ferrari. Jag har dyr smak... Kraften och ljudet hos en Ferrari i kombination med utseendet gör den till min ultimata drömbil.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Jag skulle ge Max Verstappen ett lyft, han kanske kan ge mig några körlektioner. 2021 blev Max världsmästare för första gången och på vilket sätt! På sista varvet körde han om Hamilton, underbart (för Max-fansen)! Jag är själv ett stort Formel 1-fan, det är anledningen till att jag valde honom.

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
För mig är det mest speciella minnet att jag sålde en Porsche 356 till en väldigt söt dam på en spansk ö. Jag tog kontakt med henne per telefon och hon bad om lite mer information om vår omfattande restaurerade Porsche 356. Efter några samtal indikerade hon att hon verkligen gillade denna klassiska Porsche i sitt garage.

Efter nödvändig forskning i samband med transporter till denna spanska ö lyckades vi. En vacker Porsche 356 är nu hemma hos en vacker person!

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Jag tycker om att gå till jobbet varje dag. Själv gillar jag verkligen variationen man upplever varje dag. Till exempel på morgonen vet jag inte vilka klassiska bilar jag kommer att erbjudas eller vilken klassisk bil som säljs idag. Jag tycker särskilt mycket om kontakten med kunder, och de är alla bilentusiaster som delar samma passion för oldtimers. Dessutom tycker jag att vårt lag är ett topplag. Alla jobbar hårt och har roligt och det skapar en bra stämning!