Söndag augusti 1 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00) - juli och augusti öppen som vanligt


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (födelseår: 1962) mekaniker.

 

Jag och min fru brukade göra sidvagnskorsningar. För denna sport hade vi en ljusgul Ford Transit där jag körde och min fru var i sidvagnen. Vi älskade det, speciellt för att kunna göra något sådant tillsammans. Detta är vad vi har gjort för ett antal år. Egentligen hade vi aldrig vår egen bil eftersom det inte var nödvändigt. Allt var tillgängligt för oss på cykel. När vi hade bilar, använde vi dem rent för vår sport.

 

Jag har studerat elektronik i fyra år på LTS Gorinchem. Jag började arbeta direkt efter skolan, men efter två månader fick jag reda på att el inte var något för mig. Jag renoverade sedan nybörjare och dynamo i fyra år. Efter dessa fyra år har jag arbetat i en motorcykelbutik i 4 år. Jag gjorde nästan allt här. Jag arbetade i verkstaden, butiken med motorer och jag sålde motorcykelkläder. Min passion är revisionen av motorer.

 

Min drömbil är en svart MGA. Jag tycker att det är viktigt att en bil är snyggt byggd, så färgen spelar ingen roll för mig. Jag föredrar snarare att se en gul, röd eller grön MGA som är snyggt byggd än en inte snyggt färdig svart MGA.