15 augusti (antagande) SHOWROOM STÄNGT - Juli och augusti ÖPPET som vanligt

Triumph TR3A


Letar du efter en Triumph?

Registrera dig med din e-postadress, så skickar vi dig ett meddelande när en bil av den här tillverkningen är tillgänglig

Vi köper din Triumph!

Har du en Triumph och du vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager.

Kontakt

Triumph TR3A | Omfattande restaurerad | Mycket bra skick | 1960

Höjdpunkter:

- Mycket återställd
- Motor och växellåda omarbetas
- British Racing Green
- Vacker krom

Utmärkt restaurerad Triumph TR3A till salu
Vi erbjuder denna vackra till salu Triumph TR3A från 1960. Detta Triumph kommer från två bröder som är bilmekaniker och tillsammans restaurerade de denna TR3A. Kvaliteten på restaureringen är på en hög nivå, vilket innebär att denna klassiker nu är i mycket gott skick. Oldtimern ser inte bara vacker ut, den är också tekniskt helt uppdaterad och motor och växellåda har blivit omarbetade. Du kommer inte lätt hitta en bättre kopia.

Triumph TR3A i British Racing Green till salu
Den övergripande bilden av detta Triumph TR3A är helt korrekt. Den har en vacker British Racing Green -färg som kontrasterar mycket fint med alla kromtillbehör. Interiören är också i mycket gott skick och är utrustad med svart klädsel med vita rör och en träratt. Denna klassiska bil har allt du behöver i en brittisk klassisk bil: stil och prestanda!

Vill köpa Triumph TR3A?
Letar du efter ett omfattande restaurerat 1960 Triumph TR3A? Lämna sedan dina uppgifter via kontaktformuläret på den här sidan eller ring oss direkt på +31 416 751 393. Våra säljare svarar gärna på alla dina frågor eller till och med gör en personlig butiksvideo åt dig.

Vi kan hjälpa till med transport. Inom Europa behöver du inte betala några importtullar. Handel med, köp och sändning möjlig.
I vissa länder kan vi hjälpa till med finansiering. Fråga vår säljare.

  • Ref. nr .: t6002
  • Make: Triumph
  • Artikelnummer : TR3
  • År: 1960
  • Int. nr .: 06106