Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig

Jaguar SS 100 replika

€39,950

✔ Köp säkert online ✔ Leverans över hela världen till din dörr ✔ NU gratis lagring och betala senare
  • Visa alla bilder
  • 360 exteriör
  • 360 interiör
  • videopresentation

Jaguar SS 100 Replica | Mycket bra skick | 1973

Höjdpunkter:

- Mycket sällsynt
- Kopia baserad på Jaguar SS 100
- Underhållshistoriken är känd
- Kitcar baserad på en Volkswagen Beetle
- Original konstruktionsritning och instruktionsbok närvarande

Jaguar SS 100 replika till salu
Letar du efter en unik och exklusiv klassisk bil? Då har du kommit till rätt ställe! Vi säljer denna vackra och mycket sällsynta Jaguar SS 100 replika. De Jaguar SS 100 är en mycket populär klassiker och enligt några av de vackraste förkrigssportbilar som någonsin gjorts. Lika vacker som Jaguar SS 100 är, det finns inte många kvar. Om du kan hitta en överhuvudtaget är den ofta oöverkomlig för de flesta. Modellen är så exklusiv att folk började leta efter andra sätt att njuta av den här brittiska klassiska bilen. Svaret på detta: en replika kitcar!

Företaget Antique & Classic Automotive Inc. från New York svarade på detta genom att bygga olika populära kitcars på 70- och 80 -talet. Deras förstklassiga produkt var Jaguar SS 100 replika, som erbjuds här. Trots hård konkurrens från olika kitcar -byggare stod Antique & Classic Automotive Inc. högst upp på 30 -talet kitcar -marknaden hela tiden. Endast ett begränsat antal Jaguar SS 100 -kopior har byggts av detta företag och att hitta en bra blir allt svårare.

Jaguar SS 100 replika i mycket gott skick till salu
Smakämnen Jaguar SS 100 Replica som vi erbjuder till salu här är i mycket gott skick. Det imponerande kromet ser fantastiskt ut på British Racing Green. Den bruna insidan och träratten avslutar den helt och ger den ett elegant utseende. Denna kopia av Jaguar SS 100 kommer från en sann entusiast som alltid har underhållit den klassiska bilen väl. Hela underhållshistoriken är känd och registrerad på fakturor. Även den ursprungliga konstruktionsritningen och den ursprungliga konstruktionsinstruktionen finns fortfarande med detta unika utseende.

Vill du köpa en Jaguar SS 100 replika?
Letar du efter en Jaguar SS 100 replika? Lämna dina uppgifter via kontaktformuläret på den här sidan eller ring oss direkt på +31 416 751 393. Vår säljare svarar gärna på alla dina frågor eller till och med gör en personlig butiksvideo åt dig.

Vi kan hjälpa till med transport. Inom Europa behöver du inte betala några importtullar. Handel med, köp och sändning möjlig.
I vissa länder kan vi hjälpa till med finansiering. Fråga vår säljare.

  • Ref. nr .: v8006
  • Make: Jaguar
  • Artikelnummer : SS 100
  • År: 1973
RING OSS   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Obligatoriska fält

Letar du efter en Jaguar?

Registrera dig med din e-postadress, så skickar vi dig ett meddelande när en bil av den här tillverkningen är tillgänglig

Vi köper din Jaguar!

Har du en Jaguar och du vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager.

Kontakta oss