NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
0031416751393

Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt


1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Special

Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale lanserades i 1957 och imponerade bilindustrin med sin strömlinjeformade karosseri och vackra krökning. Bertone skulle utforma och tillverka Sprint Speciale för Alfa Romeo, som erbjuds som den lyxigare Giulietta. Bilen skulle bli ett sensationellt tillskott till Giulietta-serien. Det finns ungefär 100 Low Nose-exempel som producerats under de tidiga produktionsåren, varav några är aluminium. Dessa Low Nose-exempel är super sällsynta.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Köpguide Oavsett om du letar efter en 1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Special du kan återställa eller en som är redo för den finaste bilutställningen, kan ER Classics hjälpa dig att hitta den klassiska bilen du önskar. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss. Vi uppmanar dig också att bläddra i vår online-förteckning för att se Alfa Romeo Giulietta Sprint Special bilar som för närvarande finns i vårt showroom.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu