Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1964 Austin-Healey 3000

I 1964 uppdaterades Austin-Healey 3000 MKIII med en reviderad bindestreck, som inkluderade en träpanelpanel och en ny version av motorn. Den här nya versionen erbjöd dubbla 2 tum-choke SU-förgasare, som presenterade mer än 148hp. Bilen var en omedelbar framgång och 1964 Austin-Healey 3000 fortsätter att vara en av de mest populära bland Big Healeys. 1964 MKIII 3000 visade sig vara framgångsrik på banan också. Oavsett om det är den snygga stilen som drar dig eller bara möjlighet att äga en bit av brittisk bilhistoria, skulle ER Classics vara glada att diskutera dina alternativ med dig.

Vill du köpa en Austin-Healey?

På marknaden för en 1964 Austin-Healey 3000? ER Classics rekommenderar att man kör först, eftersom det kanske uppfyller dina förväntningar. Många tycker att Austin-Healey 3000 är svårare att köra än de förväntade sig, främst på grund av brist på servostyrning och kraftbromsar. Overdrive gör en stor skillnad, så leta efter Healeys med det här alternativet om drivbarhet berör dig. Om du är lång, kan inredningsutrymme vara ett problem, håll detta i åtanke. Dessutom uppmanar vi dig att köpa den bästa bilen du har råd med. En bil som har bibehållits av någon som verkligen bryr sig om det kan vara en mycket bättre investering än en bil som snabbt kan bli en pengepit. Också se till att kontrollera framfjädringen. En bil som har varit i en olycka kan ha problem med frontlinjen. För mer tips som dessa, välkomnar ER Classics dig att ansluta till dem idag. Bläddra på deras hemsida för att se de 1964 Austin-Healey 3000-modeller som för närvarande finns tillgängliga.

Austin-Healey Classic Bilar Till Salu