Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe

Jaguar XK150 representerar den ultimata utvecklingen av den legendariska XK-serien, och är en av de mest ikoniska bilarna i 50. 1959 Jaguar XK150 hade flera tekniska framsteg jämfört med tidigare XK-modeller, inklusive kraftburna skivbromsar och ett större cockpitområde.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe är en utmärkt klassisk bil för alla entusiaster. Oavsett om du är redo att ta igång en Jaguar XK150-restaurering eller letar efter ett minitillstånd med showroom-bil, låt ER Classics vara din guide. Deras kompetens hjälper dig inte bara att hitta den Jaguar bil du alltid vill ha, men ger dig också värdefulla tips. Kontrollera alltid om rost, fråga om ytterligare komponenter eller delar som kommer med försäljningen och be om alla dokument som gäller bilen. Dessa objekt hjälper dig att bestämma värdet på den bil du tittar på. För mer tips eller för att utforska de modeller som för närvarande finns i vår inventering, var god och kolla på den här webbplatsen på din fritid.

Jaguar Classic Cars till salu