Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Roadster

1959 Jaguar XK150 Roadster var den sista variationen på den ursprungliga XK120. Genom att presentera förädlingar till inredningen, inklusive en läderinpackad streck och mer cockpitutrymme, konfronterade Jaguar XK150 Roadster kraven från USA: s marknadschef. Kroppen på XK150 Roadster var också ombyggd. XK150 var den första som erbjuder Dunlop skivbromsar. Dessa skivor visade sitt värde i många av Jaguars Le Mans vinner.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

XK150 lanserades först som en Coupe och Cabriolet. Roadster återvände till lineup efter 9 månader. Om du tänker på att köpa en 1959 Jaguar XK150 Roadster, har ER Classics några tips att dela med dig. Det är inte ovanligt att hitta 1959 Jaguar XK150 Roadsters med 210 hästkraftsalternativ, eftersom många köpare valde detta alternativ. Ett annat populärt alternativ var automatisk växellåda. Var noga med att hålla koll på dessa specialfunktioner. Medan ökningen i hk ofta lägger till värde, minskar en automatisk växellåda värdet för det mesta. Glöm inte att fråga om säljaren har någon dokumentation avseende historia, underhåll och restaurering poster.

Jaguar Classic Cars till salu