Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse

Bouwjaren1962 Jaguar XKE

Jaguar XKE, designad av Malcolm Sayer, utformades för att fuska vinden. Jaguar XKE var en stor framgång. Utgivet i 1961, steg det snabbt till att vara en av de mest ikoniska brittiska bilarna i årtiondet. Vill du köpa en 1962 Jaguar XKE? ER Classics Holland ger gärna dig några tips för att göra processen lite enklare.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

Om du vill köpa en 1962 Jaguar XKE som en investering är originalitet nyckeln. Många Jaguar XKE har konverterats med hjälp av alternativa motorer och kupéer omvandlades till roadsters. Det långsiktiga värdet av dessa klassiska bilar kommer att vara mindre än ett sant original. Du vill se till att äkta Jaguar-delar användes i någon typ av restaurering. För dem som letar efter ett restaureringsprojekt kan det inte vara så mycket att göra. Andra överväganden bör vara rost och mekaniska eller elektriska problem. För att lära mig mer om 1962 Jaguar XKE, skulle teamet hos ER Classics gärna tala med dig. De uppmuntrar dig också att bläddra i sin online-inventering.

Jaguar Classic Cars till salu