Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Mercedes Benz 220SEb Cabriolet debuterades först i februari 1961 för att fira återupptagandet av Daimler-Benz Museum och 75th årsjubileet för Mercedes. Serien skulle se mer än ett decennium av produktion med mycket små förändringar under åren. Endast 2729 av de 16.902 Mercedes Benz 220SEb modeller som någonsin producerats var Cabriolet-modeller.

Vill du köpa en klassisk Mercedes?

När du köper en 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet finns det några grundläggande steg du vill ta. Kontrollera alltid chassi- och motornummer mot Mercedes-poster. Gör en noggrann inspektion för rost och mekanik med en 3rd-fest. Be alltid om eventuell dokumentation som säljaren kan ha. En av de bästa tipsen för den här specifika modellen är att se till att du faktiskt tittar på en original Cabriolet. Många Coupe-modeller har skurits ner och omvandlats till att lura intet ont anande köpare. För att lära dig mer tips som dessa för 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, uppmanar teamet hos ER Classics dig att bläddra igenom den här webbplatsen. Om du har några frågor, är de bara ett telefonsamtal borta.

Mercedes Benz Classic Cars Till salu