Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

För vissa samlare är det ett måste att äga en Pre-A, eftersom det representerar den primitiva känsla som dessa första produktionsmodeller gav. Under 1954 släpptes endast 327 Cabriolet-enheter av Porsche 356 Pre-A, vilket utgör bara en liten bråkdel av de 2303 356 som tillverkades det året. Om du är ute efter en 1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet, är det en svår utmaning att hitta en.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

När det gäller att köpa en 1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet spelar originalitet, äkthet och skick nyckelroller i värdet på Porsche klassiska bil. Du vill försäkra dig om att Porsche 356 inspekteras noggrant för rost, inklusive att placera bilen i en hiss för att kontrollera ramen. Du vill också kontrollera mekaniken. Även om dessa motorer är kända för att de är långlivade och lätta att arbeta med, är det alltid bra att känna till mekanikens skick. På samma sätt, om du köper en Porsche 356 som ett restaureringsprojekt, vill du se till att bilen är så komplett som möjligt. Detta är bara några tips för 1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet. Behöver du mer råd? Är du redo att utforska ER Classics-inventeringen? Kontakta oss för att diskutera dina specifika önskemål för en klassisk Porsche 356!

Porsche Classic Cars till salu