Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1954 Porsche 356

1954 Porsche 356 är en del av de tidiga Porsche 356-modellerna som kontinuerligt är eftertraktade av klassiska bilsamlare. 1954 Porsche 356, som erbjuds i den populära Speedster-karosseriet liksom Roadster och Coupe, var en del av 7726 enheter som släpptes från 1950-1955. I början av 50-talet var konvertibler de mest populära. Den mest kända bland konvertiblerna var Speedster. Släppt 1954 var Speedster en omedelbar klassiker, särskilt på den amerikanska marknaden. Max Hoffman, den dåvarande amerikanska importören av Porsches, rådde Ferdinand Porsche att en billig, öppen toppversion skulle klara sig.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

Att köpa en Porsche 1954 från 356 är spännande. Att söka efter rätt bil kan innebära månader av att hitta, inspektera och förhandla. Teamet på ER Classics har hjälpt många kunder att köpa och sälja Porsche 356 och ger följande tips. Bestäm först vilken typ av 356 Porsche du vill köpa. Om du letar efter ett restaureringsprojekt är kroppen det viktigaste. Undvik modeller med mycket rost och se alltid till att kontrollera motor- och chassinummer. Om du letar efter en showroombil, var noga med att be om all tillgänglig dokumentation. Kvaliteten på restaureringen kommer att påverka bilens värde.

Porsche Classic Cars till salu