Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1955 Porsche 356 Pre-A

Porsche 356 Pre-A 1955 erbjuder alla framsteg som skulle komma i linje med sin debut 1949. Letar du efter den klassiska utformningen av de tidiga Porsche 356-modellerna och den europeiska sportbilupplevelsen? 1955 Porsche 356 Pre-A är ett utmärkt alternativ! Det finns ett intressant sätt att bestämma en 1955 356 Pre-A från sina föregångare; En ny typ av huvhandtag dök upp under detta modellår. Detta handtag är större, längre och bär Porsche-toppen. Så om du ser en Porsche Pre-A-kaross med ett 356A-handtag vet du att du tittar på en 1955 Porsche 356 Pre-A-modell.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

ER Classics ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina Porsche-drömmar. De är baserade i Waalwijk, Nederländerna, och de är en holländsk återförsäljare av klassiska bilar kända för sina rättvisa och ärliga klassiska bilavtal och för att ge värdefulla tips till den klassiska bilgemenskapen. De kan hjälpa dig att hitta allt från Porsche restaureringsbilar till orörda exempel redo för Concours d'Elegance. Som med alla klassiska bilar uppmuntrar ER Classics en inspektion från tredje part på alla potentiella inköp, samt en grundlig granskning av bilens dokumentation. Eftersom dessa klassiska bilar inte fick något rostskydd är det alltid klokt att se till att du är medveten om rostskador. För mer information om 3 Porsche 1955 Pre-A eller för att se tillgängliga modeller i vårt lager, tveka inte att kontakta ER Classics idag!

Porsche Classic Cars till salu