Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1959 Porsche 356

Porsche 356B debuterade på Frankfurt Auto Show i Tyskland i slutet av 1959 samt en Speedster D-modell (Convertible D), som ersatte Speedster. 1959 Porsche 356 Typ B var ganska annorlunda än modell A-modellens föregångare. En större främre stötfångare var kanske den mest anmärkningsvärda. Frontljus på 1959 Porsche blev mer upprätt. Många Porsche-entusiaster tyckte att förändringarna i 1959 Porsche 356 liknade något som General Motors kunde producera, men som de flesta fabriksändringar accepterades de snart.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

Cabriolet D-modellen innehöll en högre vindruta, glasfönster och nya säten. Om du funderar på att köpa en Porsche 1959 från 356, skulle det vara ER Classics nöje att presentera dig för de Porsche 356-bilar som de för närvarande har i lager. Från barnfynd till de mest orörda utställningsrumsexemplen, anslut idag för att lära dig mer. Under tiden kan du bläddra igenom denna webbplats för att lära dig mer om Porsche 356 och andra klassiska bilar.

Porsche Classic Cars till salu