Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1960 Porsche 356

Från 1959 till 1963 betraktades Porsche 356-modeller som en del av typ B-linjen. Porsche skulle producera ca 30963 356B. 1960 Porsche 356 var tillgänglig i 3-variationer: coupe, cabriolet eller roadster. Jämfört med sina Porsche 356A föregångare, erbjöd 356B-modellerna en större främre stötfångare med större skydd. Styling förändringar ingår också mer uppriktiga strålkastare.

Vill du köpa en klassisk Porsche?

När du köper en Porsche 1960 från 356 är det viktigt att komma ihåg några saker. Det är viktigt att alla potentiella köp kontrolleras noggrant. Medan en bil med lite rost fortfarande kan vara en bra investering kan det vara dyrt att fixa rostiga områden. Det är också viktigt att be säljaren att tillhandahålla så mycket dokumentation som möjligt. Att känna till ägarhistoriken för vilken klassisk bil som helst kan vara ett bra komplement. Oavsett om du vill köpa en Porsche 356 som ett restaureringsprojekt eller vill ha en bil i showroomkvalitet kan teamet på ER Classics hjälpa dig. För att lära dig mer inbjuder deras team dig att surfa på den här webbplatsen på din fritid. Om du har några frågor, kontakta dem idag!

Porsche Classic Cars till salu