Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig

Hur man köper

Se vårt lager

Många av våra kunder (privatkunder och professionella återförsäljare) köper våra bilar baserat på fotogalleri och videor på vår hemsida. Förfarandet att köpa är enkelt:

  1. Ta dig tid att titta på bilens bilder på vår hemsida. Varje annonserad bil har åtminstone 60-bilder, inklusive en tydlig beskrivning och information om bilens skick. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss. Vi pratar engelska, tyska, franska och holländska.

  2. När du har bestämt dig för att köpa en bil, vänligen skicka ett mail till info@erclassics.com med din bekräftelse, med ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Var vänlig och nämna om du vill att vi ska ordna transport eller om du själv hämtar bilen. När vi har fått din bekräftelse skickar vi dig en faktura för försäljning. Du hittar alla nödvändiga bankkontouppgifter på fakturan. Vi kan ordna finansiering för kunder från många länder. För mer information fråga vårt säljteam.

  3. Efter mottagandet av din betalning på vårt bankkonto skickar vi dig ett e-mail med betalningsbekräftelse. Internationella betalningar i Europa tar vanligen omkring 3-arbetsdagar. Före transport kommer vi att göra en slutkontroll på varje bil (förutom restaureringsbilar). Efter den sista kontrollen är bilen redo för transport (de flesta bilar hämtas av vår speditör varje fredag). Om du själv valt att hämta bilen, kan du välja att låta oss lagra bilen i vårt lager i en månad utan kostnad.

  4. Mängden tid som krävs för att transportera din bil beror på faktorer som längden på resan till destinationen och årstid (på grund av lastbilssammanställning). Mer än 90% av bilarna levereras inom en vecka. Bilens officiella dokument kommer att överlämnas till dig personligen av truckdriveren vid leveransen av bilen. Truckdriveren kommer att ringa dig några timmar före ankomst.
lastbil
 

Transportkostnaderna nedan är vägledande priser för att transportera en bil till en destination i Europa eller Nordamerika.

Alla världsomspännande destinationer är möjliga, fråga om ett citat till din destination.

Europa
Antwerpen € 550
Barcelona € 1650
bordeaux € 1250
Bryssel € 600
Frankfurt € 725
Geneve € 1400
Hamburg € 725
Lille € 575
Lisbao € 1650
London, Storbritannien € 1800
luxemburg € 750
Lyon € 1100
madrid € 1550
Milano € 1525
Monaco € 1650
Munich € 1100
Trevlig € 1650
paris € 950
Roma € 1775
Sevilla € 1500
Wien € 1300
Nordamerika
Houston, USA Offert
Los Angeles, USA Offert
Miami, USA Offert
Montreal, Kanada Offert
New Jersey, USA $ 2500


Flygfrakt möjligt
Be om ett citat till din destination


Alla världsomspännande destinationer är möjliga. Bilen kommer att levereras till din dörr.
För de exakta transportkostnaderna till din destination, vänligen ring:
+31 416 751393