Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig

Säljer din klassiska bil?

Försäljning, inköp och sändning av klassiska bilar

Du vill sälja din klassiska bil eller oldtimer, men du vill inte hantera främlingar precis utanför dörren, inkommande telefonsamtal, tittare men inga köpare och bara besväret i allmänhet. Eller kanske har du inte haft tur ännu att sälja din klassiska bil. E & R Classics erbjuder lösningen när det gäller att sälja din klassiska bil. Vi är specialiserade på inköp, försäljning och sändning av oldtimers och klassiska bilar.

Sändningsavtal

Fyll i formen nedan för att erbjuda din bil.

0031 641 269 957

Kontaktspecifikationer

Bilspecifikationer

* Obligatoriska fält

Köp av din klassiska bil

På grund av vårt snabbt föränderliga lager letar vi ständigt efter intressanta klassiska bilar att köpa. Om du är intresserad av att erbjuda din klassiska bil eller klassiska bilkollektion, fyll i det här formuläret. Vi kommer alltid att kontakta dig tillbaka.

Sändningsförsäljning av din klassiska bil är helt GRATIS!

Vi säljer din klassiska bil åt dig. Du betalar inte några avgifter! Bekvämligheten och fördelarna:

 1. Ledigt utrymme i ditt garage / förvaring.
 2. Din klassiska bil lagras säkert och torkas i vårt showroom.
 3. Allt du behöver göra är att ta din bil till oss, inget ytterligare krångel. Eventuellt kan vi också hämta bilen på din plats mot en avgift.
 4. Du gör affärer med ett officiellt certifierat företag (RDW).
 5. Din bil kommer att erbjudas på marknaden på ett professionellt sätt av klassiska bilentusiaster.
 6. Köpare kan byta in sin bil på din klassiska bil på E & R Classics. Erfarenheten visar att många kunder är villiga att byta bil, vilket i de flesta fall är ganska svårt för individer. Detta alternativ ökar chanserna med 60% att din klassiska bil kommer att säljas. 
 7. Den administrativa processen och den ekonomiska avvecklingen hanteras korrekt av E & R Classics.
 8. Viktigast är att du kommer att dra nytta av vårt omfattande nätverk av internationella affärsrelationer och annonser både online och i tidningar över hela Europa.

Varför skulle jag sälja min bil via E & R Classics istället för att sälja den själv?

Varje klassisk bil är unik. Vi som specialister vet exakt hur vi kan erbjuda din bil och ännu viktigare, till vem. Det kan hända att din bil i ditt land inte är så populär utan är ännu mer populär utomlands. Vi vet allt om detta tack vare vår många års erfarenhet som klassisk bilhandlare. Det är välkänt att en klassisk bils försäljningscykel kan vara lång. Du behöver inte oroa dig för att annonsera, sälja, kommunicera med möjliga köpare, möten och irritationen av tomma löften från blivande köpare, vi tar hand om allt detta! Vi tar också hand om den ekonomiska avvecklingen och licenshanteringen utan kostnad. Genom att sälja din klassiska bil via E & R Classics är det 90% chans att din bil kommer att säljas inom 9 månader.

Hur fungerar det?

 1. Leverera din bil i ett rent och polerat skick till vårt showroom i Waalwijk. Eventuellt kan vi också hämta bilen på din plats och få den rengjord och polerad av en professionell bilvask (kostnaderna är på din bekostnad). Vänligen inkludera historiska dokument tillsammans med bilen.
 2. Vår specialist kontrollerar bilen och tillsammans med dig bestämmer vi värdet.
 3. När båda parter kommer till ett avtal kommer ett kontrakt att fyllas i. Du har valet att ta med bilens dokument med dig eller lämna dem med oss ​​där de kommer att lagras i en säker. Naturligtvis förbli du ägaren till bilen.
 4. Din bil kommer att fotograferas och annonseras på vår egen hemsida. Vi skapar också en försäljningsplan för din bil och annonserar din bil genom annonser och webbplatser både hemma och utomlands.
 5. När bilen säljs överförs det överenskomna beloppet till ditt bankkonto.
 6. Vi förbereder alla dokument för den nya ägaren av bilen, transporterar bilen om så önskas, och skickar ansvarsfriskrivningen till dig via post.

Finns det några kostnader genom att sälja min bil genom sändning?

NEJ, det finns inga extra kostnader. Du är fortfarande ägaren till bilen tills bilen har sålts. Under sändningsperioden ska bilen vara försäkrad av dig. I förekommande fall är du ansvarig för eventuella kostnader för reparationer av bilen (t.ex. ett tomt batteri) och / eller förnyelse av APK / MOT-intyget under sändningsperioden. Reparationer utförs endast med ditt tillstånd.

Vilka är intäkterna från E & R Classics?

Vi annonserar din bil för ett belopp som är högre än det överenskomna sändningspriset för att täcka kostnader som hyra av vårt showroom, personalkostnader etc. Det är så enkelt som det!

Vänligen fyll i detta formulär, vi kommer alltid kontakta dig igen.
Beroende på ditt erbjudande och priser kan vi bestämma oss för att köpa din bil
eller föreslå att du tar med din bil i sändning för att sälja den till dig.
Ring oss om du har några frågor: + 31 416 751393