Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Nederländerna
+31 416 751 393

Söndag 1 november (All Saints Day) EXTRA ÖPPNA från 12 till 00

Säljer din klassiska bil?

Försäljning, inköp och sändning av klassiska bilar

Du vill sälja din klassiska bil eller oldtimer, men du vill inte hantera främlingar på din tröskel, inkommande telefonsamtal, tittare men inga köpare och bara krångel i allmänhet. Eller kanske har du bara inte haft någon tur att sälja din klassiska bil. E & R Classics ger lösningen när det gäller att sälja din klassiska bil. Vi är specialiserade på inköp, försäljning och sändning av oldtimers och klassiska bilar.

Sändningsavtal

Fyll i formen nedan för att erbjuda din bil.

+31638603996

Kontaktspecifikationer

Bilspecifikationer

* Obligatoriska fält

Köp av din klassiska bil

På grund av vår snabbt byta lager söker vi ständigt efter intressanta klassiska bilar att köpa. Om du är intresserad av att erbjuda din klassiska bil eller klassisk bilsamling, fyll i detta formulär. Vi kommer alltid att kontakta dig tillbaka.

Sändningsförsäljning av din klassiska bil är helt GRATIS!

Naturligtvis får du mer pengar genom att skicka din klassiska bil istället för att sälja din klassiska bil direkt till oss. E & R Classics är en av de största klassiska bilhandlarna i Europa. Vi fokuserar på den internationella marknaden. Vi säljer våra klassiska bilar till individer, återvändande kunder och bilhandlare både inhemska och utländska. I 2017 sålde vi över 500 klassiska bilar till kunder i 21 olika länder.

Vi säljer din klassiska bil till dig. Du betalar inga avgifter! Bekvämligheten och fördelarna:

 1. Ledigt utrymme i ditt garage / förvaring.
 2. Din klassiska bil lagras säkert och torkas i vårt showroom.
 3. Allt du behöver göra är att ta din bil till oss, inget ytterligare krångel. Eventuellt kan vi också hämta bilen på din plats mot en avgift.
 4. Du jobbar med ett officiellt certifierat företag (RDW).
 5. Din bil kommer att erbjudas på marknaden på ett professionellt sätt av klassiska bilentusiaster.
 6. Köpare kan handla i sin bil på din klassiska bil hos E & R Classics. Erfarenheten visar att många kunder är villiga att handla i sin bil, vilket i de flesta fall är ganska svårt för individer. Detta alternativ ökar chanserna med 60% att din klassiska bil kommer att säljas.
 7. Den administrativa processen och den finansiella avvecklingen hanteras korrekt av E & R Classics.
 8. Viktigast av allt kommer du att dra nytta av vårt omfattande nätverk av internationella affärsrelationer och annonser både online och i tidningar över hela Europa.

Varför skulle jag sälja min bil via E & R Classics istället för att sälja den själv?

Varje klassisk bil är unik. Vi som specialister vet exakt hur du kan erbjuda din bil och ännu viktigare, till vem. Det kan vara att din bil i ditt land inte är så populär, men är ännu mer populär utomlands. Vi vet allt om detta tack vare vår många års erfarenhet som en klassisk bilhandlare. Det är välkänt att försäljningscykeln för en klassisk bil kan vara lång. Du behöver inte oroa dig för att annonsera, sälja, kommunicera med möjliga köpare, möten och irritation av tomma löften av köpare, vi tar hand om allt detta! Vi tar också hand om den finansiella uppgörelsen och licenshanteringen, utan kostnad. Genom att sälja din klassiska bil genom E & R Classics finns det en 90% chans att din bil kommer att säljas inom 6 månader.

Hur fungerar det?

 1. Leverera din bil i ett rent och polerat skick till vårt showroom i Waalwijk. Eventuellt kan vi också hämta bilen på din plats och få den rengjord och polerad av en professionell bilvask (kostnaderna är på din bekostnad). Vänligen inkludera historiska dokument tillsammans med bilen.
 2. Vår specialist kontrollerar bilen och tillsammans med dig bestämmer vi värdet.
 3. När båda parter kommer till ett avtal kommer ett kontrakt att fyllas i. Du har valet att ta med bilens dokument med dig eller lämna dem med oss ​​där de kommer att lagras i en säker. Naturligtvis förbli du ägaren till bilen.
 4. Din bil kommer att fotograferas och annonseras på vår egen hemsida. Vi skapar också en försäljningsplan för din bil och annonserar din bil genom annonser och webbplatser både hemma och utomlands.
 5. När bilen säljs överförs det överenskomna beloppet till ditt bankkonto.
 6. Vi förbereder alla dokument för den nya ägaren av bilen, transporterar bilen om så önskas, och skickar ansvarsfriskrivningen till dig via post.

Finns det några kostnader genom att sälja min bil genom sändning?

NEJ, det finns inga extra kostnader. Du är fortfarande ägaren till bilen tills bilen har sålts. Under sändningsperioden ska bilen vara försäkrad av dig. I förekommande fall är du ansvarig för eventuella kostnader för reparationer av bilen (t.ex. ett tomt batteri) och / eller förnyelse av APK / MOT-intyget under sändningsperioden. Reparationer utförs endast med ditt tillstånd.

Vad är resultatet för E & R Classics?

Vi annonserar din bil för ett belopp som är högre än det överenskomna sändningspriset för att täcka kostnader som hyran i vårt showroom, personalkostnader etc. Det är lika enkelt som det!

Vänligen fyll i detta formulär, vi kommer alltid kontakta dig igen.
Beroende på ditt erbjudande och priser kan vi bestämma oss för att köpa din bil
eller föreslå att du tar med din bil i sändning för att sälja den till dig.
Ring oss om du har några frågor: + 31 416 751393