Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet


Letar du efter en Jaguar?

Registrera dig med din e-postadress, så skickar vi dig ett meddelande när en bil av den här tillverkningen är tillgänglig

Vi köper din Jaguar!

Har du en Jaguar och du vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager.

Kontakta oss

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet | Concours skick | Body-off återställd | 1967

Höjdpunkter:

- Concours skick
- Fotorapport om restaurering tillgänglig
- Matchande nummer 4.2 liter, 6-cylindrig motor
- Opaliserande Golden Sand-färg
- Inredning i brunt läder

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet i concours skick till salu
Smakämnen Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet som vi erbjuder till försäljning här är en av de bästa som finns på marknaden nuförtiden. Denna E-Type Series 1 restaurerades av vår egen restaureringsverkstad för några år sedan. Restaureringen är av högsta nivå och slutresultatet är häpnadsväckande. Både tekniskt och optiskt är denna E-Type Cabriolet i absolut concours-skick. De Jaguar drivs av matchande nummer 4235cc 6-cylindrig motor med en 4-växlad manuell växellåda.

Restaureringen har dokumenterats i ett omfattande fotoreportage. Verkligen en vacker brittisk klassisk bil som är redo att ge sig ut på vägen!

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet i opaliserande gyllene sand till salu
Vad sätter detta Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet förutom andra klassiker är dess unika och sällsynta färgschema. Den är färdig i den ursprungliga fabriksfärgen Opalescent Golden Sand, samma färg som E-Type lämnade fabriken 1967. Den bruna läderinredningen är fantastisk att se och tillsammans med den beigefärgade suffletten ger den en mycket smakfull färgkombination.

Vill köpa en restaurerad Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet i concours-skick?
Letar du efter en restaurerad 1967 Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet? Lämna då dina uppgifter via kontaktformuläret på denna sida eller ring +31 416 751 393 direkt. Vår säljare svarar gärna på alla dina frågor eller gör en personlig butiksvideo åt dig.

 

Vi kan hjälpa till med transport. Inom Europa behöver du inte betala några importtullar. Handel med, köp och sändning möjlig.
I vissa länder kan vi hjälpa till med finansiering. Fråga vår säljare.

  • Ref. nr .: j5026
  • Make: Jaguar
  • Artikelnummer : E-Type
  • År: 1965