Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse

Mercedes-Benz 230 SL

Visa alla bilder Mercedes-Benz 230 SL till salu

Se vår nuvarande Mercedes Benz lager

Visa lager

Letar du efter en Mercedes Benz?

Registrera dig med din e-postadress, så skickar vi dig ett meddelande när en bil av den här tillverkningen är tillgänglig

Vi köper din Mercedes Benz!

Har du en Mercedes Benz och vill sälja? Kontakta oss. Vi letar alltid efter klassiska bilar att lägga till i vårt lager.

Kontakt

Mercedes-Benz 230 SL | Pagod | 25,000 1966 euro underhåll | XNUMX

Höjdpunkter:

- 25,000 XNUMX euro underhållshistorik tillgänglig
- Vit hård topp och svart mjuk topp
- Bourgogne interiör

Mercedes-Benz 230SL Pagode till salu
Denna 230SL Pagode kommer från en riktig entusiast som bara har använt bilen för hobbyändamål och alltid har behandlat den med mycket kärlek. Den vinröda klädseln ser bra ut och instrumentbrädan är helt original. Instrumentpanelen är till och med utrustad med en äkta Becker Mexico TR-radio. Kombinationen av den vita färgen, den röda interiören och fälgarna med vita accenter gör det till ett snyggt utseende!

Tekniskt välskött Mercedes 230SL Pagode
Att denna 230SL-pagod kommer från en entusiast visar i underhållshistoriken. Underhåll utfördes av den tidigare ägaren för mer än 25,000 230 euro, under vilket många delar byttes ut. Denna Mercedes XNUMX SL Pagode är redo för många vackra sommarturer.

Vill du köpa en Mercedes-Benz 230 SL Pagode?
Letar du efter en Mercedes-Benz 230 SL Pagode? Lämna dina uppgifter via kontaktformuläret på denna sida eller ring direkt på +31 416 751 393. Våra säljare kommer gärna att svara på alla dina frågor eller till och med göra en personlig butiksvideo för dig.

Vi kan hjälpa till med transport. Inom Europa behöver du inte betala några importtullar. Handel med, köp och sändning möjlig.
I vissa länder kan vi hjälpa till med finansiering. Fråga vår säljare.

 

  • Ref. nr .: m4798
  • Make: Mercedes Benz
  • Artikelnummer : 230SL
  • År: 1966