Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1958 Alfa Romeo Giulietta Spider

Alfas första monokoque design, 1900 cc inline-4-motorn skulle producera så mycket kraft som de superladda 1750 cc-motorerna i de tidiga 30-erna. Den här imponerande motorn var nedslagen i 1954 för lanseringen av Alfa Romeo Giulietta. Debuterade i Berlina, Sedan och Sprint Coupe-modeller på Turin Motor Show 1954, kunde Giulietta toppa 100 mph. En Pininfarina-designad Alfa Romeo Giulietta Spider skulle startas i 1955. 1958 Alfa Romeo Giulietta Spider är en utmärkt klassisk bil och önskas av många samlare.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

När du köper en Alfa Romeo Giulietta Spider är det viktigt att skilja mellan standard Giulietta Spider och Spider Veloce. Även om de är ganska lika var Veloce-upplagan med dubbla förgasare betydligt snabbare och är mer sällsynt idag. Endast 2796 Giulietta Spider Veloce-enheter tillverkades. Oavsett om du letar efter en standardmodell eller föredrar Veloce-upplagan, är det alltid viktigt att en expert verifierar alla potentiella köp. ER Classics välkomnar dig att surfa på deras hemsida för att lära dig mer om Alfa Romeo Giulietta Spider 1958.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu