Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom endast öppet efter överenskommelse


1960 Alfa Romeo Giulietta

1960 Alfa Romeo Giulietta var en del av 101-serien av Giulietta-modellerna, som tillverkades från 1959 till 1961. Den viktigaste modifieringen centrerad på motorn och 4-hastighetsöverföringen. 5-växellådor som ses idag i 101-serien Giulietta-modeller är antingen transplantationer eller periodkonverteringar.

Vill du köpa en klassisk Alfa Romeo?

Om du tänker på att köpa en 1960 Alfa Romeo Giulietta, har du kommit till rätt ställe. Det är viktigt att veta att de tidigare 750 Giulietta-modellerna och 101-serien har ett antal delar som inte byter ut. Förskjutningen från 750-modeller till 101-modeller var gradvis, med nya objekt som lagts till när lager av gamla delar var borta. När du gör din forskning på en viss bil, var alltid säker på att autentisera bilen. För mer tips till 1960 Alfa Romeo Giulietta, kontakta teamet hos ER Classics idag. Glöm inte att bläddra i deras online-inventering och ring teamet med eventuella frågor.

Alfa Romeo Classic Bilar Till Salu