Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt

Bouwjaren1954 Jaguar XK120

XK120 såg över 12000-enheter som producerades under hela 7-året, och mer än 60% av dem exporterades till USA. Medan beställningar kom från alla kontinenter var 1954 Jaguar XK120-modellerna särskilt populära bland amerikanerna som gynnade krökningen, kraften och kvaliteten på hantverket. Med ett pris nästan hälften av vad du skulle betala för en bil med jämförbar kraft, är det lätt att förstå varför köpare var så enthralled i 1950s.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

ER Classics ger gärna följande tips för de som är intresserade av 1954 Jaguar XK120. Först och främst är det viktigt att se till att du tittar på ett original. Det finns replikor där ute som lätt kan passera som ett original till det otränade ögat. För det andra, be om dokumentation om restaurering eller historia av fordonet. Slutligen är det alltid bäst att Jaguar XK 120 kontrolleras noggrant och att kontrollera efter rost. Det är viktigt att komma ihåg att dessa Jaguarer är mer än 50 år gamla, de kommer inte att vara perfekta, men du borde fortfarande veta vad du kommer in från början.

Jaguar Classic Cars till salu